limisus
Válasz Triccianus kommentjére
2012. jún. 19. 16:29
Ha a moderatorra gondolsz,akkor szerintem de.
Vagyis ő szokta kiszámolni és kiírni az alku részleteit,majd a játékosok döntenek.
Biztos jó volt nekik így is.
Szerintem vessenek magukra.
KQJTss
Válasz Kia PRO kommentjére
2012. jún. 19. 16:57
szerintem a moderátor csak az alku megkötésében segédkezhet, icm chop kiszámolása, stb, nemhiszem hogy véleményt mondhat vagy tippeket adhatna, jól is nézne ki...
BT86
Válasz Triccianus kommentjére
2012. jún. 19. 17:13
PS-en kötött deal-eknél nem szokott az oldal részéről jelen lenni valami közvetítő?
Ők ilyenkor nem tehetik meg, hogy figyelmeztetik a játékost, ha nagyon rossz deal-t köt?
De, természetesen ott van. De csak annyit csinál, hogy kiírja a chip chop szerinti összegeket, ahol az 1.hely komoly chiplead esetén több is lehet, mint az eredeti 1. hely. Persze ha icm szerint akarnak osztani, akkor azt is kiszámolja a játékosoknak, de mint látszik is, ezt nem kéri mindenki :)
Holdenper
Válasz BT86 kommentjére
2012. jún. 19. 17:23
De, természetesen ott van. De csak annyit csinál, hogy kiírja a chip chop szerinti összegeket, ahol az 1.hely komoly chiplead esetén több is lehet, mint az eredeti 1. hely. Persze ha icm szerint akarnak osztani, akkor azt is kiszámolja a játékosoknak, de mint látszik is, ezt nem kéri mindenki :)
ICM szerintit nem számol, én úgy tudom. Legalábbis, amikor Frici FT-n dealelt SCOOPon, vagy valamelyik másik nagy sorozat egyik versenyén, akkor azért kellett az egyik srácra várni, mert az icm alapú chopot számolgatta. Mondjuk lehet kisebb versenyen kiszámolják nekik azt is...
Biztos nem szólhat, ha rossz a deal.
Ezért is írtam régebben, hogy egy ilyen cikk, vagy blog bejegyzés tök hasznos, meg érdekes lenne itt a PA-n (különböző típusú dealek, mikor melyik éri meg, hogyan érdemes egyezkedni, stb)
zulusierra
Válasz Holdenper kommentjére
2012. jún. 19. 17:45
ICM szerintit nem számol, én úgy tudom. Legalábbis, amikor Frici FT-n dealelt SCOOPon, vagy valamelyik másik nagy sorozat egyik versenyén, akkor azért kellett az egyik srácra várni, mert az icm alapú chopot számolgatta. Mondjuk lehet kisebb versenyen kiszámolják nekik azt is...
Biztos nem szólhat, ha rossz a deal.
Ezért is írtam régebben, hogy egy ilyen cikk, vagy blog bejegyzés tök hasznos, meg érdekes lenne itt a PA-n (különböző típusú dealek, mikor melyik éri meg, hogyan érdemes egyezkedni, stb)
Pár napja volt hogy valamelyik Birs dealt kötött, ott ICM szerint kérte és ki is számolták.
Cikk+1
Gsaghy
Válasz Kia PRO kommentjére
2012. jún. 19. 17:51
Dollár ezrekröl van szó és fogyelmeztetnie kéne az illetöt,lol.
Gsaghy
Válasz Krono kommentjére
2012. jún. 19. 20:01
Miért?
Lemaradt a kérdőjel.Azt akartam írni,hogy nem hinnem hogy a moderátornak figyelmeztetnie kéne.Dollár ezrekröl van szó,ha magátol nem jön rá,hogy neki baromira nem elönyös ez a deal,az már az ő baja,
De amugy szerintem nincs ezzel a dealel semmi baj.
Szerintem mikor meg kötötték akkor ő volt a 4.a chipcountba.megkötötték a dealt,és utána tovább játszották a gyözelemig,csak közben 4 helyröl,feljött a másodilra,de adeal által megkötött nyereségen ez nem változtatott.Nem?
Triccianus
Válasz Gsaghy kommentjére
2012. jún. 19. 20:53
Dollár ezrekröl van szó és fogyelmeztetnie kéne az illetöt,lol.
A figyelmeztetést úgy gondoltam, hogy a valóságtól esetleg kissé elrugaszkodott zsetonarány szerinti megosztás mellett felajánlhatná az ICM szerinti osztozkodást is.
De ez csak egy gondolat volt, adott szituációban, CL-ként én sem erősködnék, hogy mindenáron ICM szerint osztozzunk :)