Ezt de utálom!! Big Stack vs Big Stack és a minraise...
Seat 1: marcelx1972 (12704 in chips)
Seat 2: think abt it (4523 in chips)
Seat 3: hagbardt (1420 in chips)
Seat 4: bluelidear (12289 in chips)
Seat 5: BrokeyBroke (805 in chips)
Seat 6: karsten315 (8528 in chips)
Seat 7: colonelmagot (11054 in chips)
Seat 8: p.dodd3 (7705 in chips)
Seat 9: CrisRoniii7 (10933 in chips)
colonelmagot: posts small blind 100
p.dodd3: posts big blind 200
*** HOLE CARDS ***
Dealt to CrisRoniii7 [As Kc]
CrisRoniii7: raises 300 to 500
marcelx1972: raises 300 to 800
think abt it: folds
hagbardt: folds
bluelidear: folds
BrokeyBroke: folds
karsten315: folds
colonelmagot: folds
p.dodd3: folds
CrisRoniii7: ???
Lassan ITM...
Ilyenkor mi a helyes játék AK-val?
A legszarabb,h pozija van rajtam...Sok infó nincs róla,átlagos playa sem nem túl aggro/loose ,és nem is túl tight...de az a minraise..eeh
Ha átlag stacke lenne visszatolnám neki,de így??(az átlag ekkor 5-6K volt)
Miért emeltél csak 500ig?
Miért emeltél csak 500ig?
Azért mert elég feszes az asztal és erre már dobtak...
Teljesen jó a 2,5BB-s emelés, én most megint emelnék, oop nem nézek AK-val flopot, aztán potoddsot számolnék az allinjére vagy a callja után push any flopon... Nemtom amúgy ez a minréz mit jelent ott ahol játszol, én elég ritkán találkozom vele...Vmelyikőtöknek mennie kell, ha nagyon zavar a játéka, mivel hamar össze fogtok akadni megint és nem tudsz semmit csinálni amíg ez az ember melletted ül... Döntsd el mi a fontos, feljebb lépkedni a létrán vagy megnyerni a versenyt.
szerintem akkor meg is van a válasz :) fold.
feszes asztal, standard nyitásra reraise AK, JJ-AA a range.
Teljesen jó a 2,5BB-s emelés, én most megint emelnék, oop nem nézek AK-val flopot, aztán potoddsot számolnék az allinjére vagy a callja után push any flopon... Nemtom amúgy ez a minréz mit jelent ott ahol játszol, én elég ritkán találkozom vele...Vmelyikőtöknek mennie kell, ha nagyon zavar a játéka, mivel hamar össze fogtok akadni megint és nem tudsz semmit csinálni amíg ez az ember melletted ül... Döntsd el mi a fontos, feljebb lépkedni a létrán vagy megnyerni a versenyt.
Én sem szeretek AK-val flopot nézni,sőt nem is szoktam,de itt ez tűnik a legjobbnak...Nem tűnt különösen erősnek a gyerek ergo,máskor is kitudom ejteni mellőlem,illetve itt a bubble periódus,van stackem,ergo anélkül is tudom szépen gyarapítani a stackem,hogyha most mellőzöm ezt a risket,és a "nyuszibb" megoldást választom...
És egy ilyen pot oddsra nem nézünk legalább flopot?
Ok, vmiért azt hittem, h nagyon zavar, h poziciója van rajtad. Akkor viszont ennyiért flopnézés és fold ha nem talált el. Egyébként 1 ember kell h kiessen és itm?