Flop nuts, pározódott boardon river kérdés
50/100 No Limit Holdem
FullTiltPoker
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
MTOPS Event #2
Stacks:
UTG (5,970) 60bb
UTG+1 (4,945) 49bb
CO (5,510) 55bb
petozso (BTN) (6,780) 68bb
SB (6,620) 66bb
BB (13,469) 135bb
Blinds: 50/100 Ante 10
Pre-Flop: (210, 6 players) petozso is BTN :jc: :td:
1 fold, UTG+1 calls 100, CO calls 100, petozso calls 100, SB calls 50, BB checks
Flop: :qd: :ks: :9s: (560, 5 players)
SB checks, BB checks, UTG+1 bets 100, CO calls 100, petozso raises to 400, SB folds, BB folds, UTG+1 calls 300, CO folds
Turn: :kc: (1,460, 2 players)
UTG+1 bets 950, petozso calls 950
River: :9c: (3,360, 2 players)
UTG+1 checks
HERO ???
Érdekelne, hogy mit csináltok a riveren. Eredetileg az volt a terv, hogy beteszem, de úgy, hogy a kilences is pározódott már nem vagyok biztos benne.
Statok nincsenek, mert nem tudtam életre lehelni normálisan a HUD-ot.
preflop izolálnék, floppon nagyobbat raise-elnék. river xback, érték nincs benne, jobbat nem tudunk dobatni. 9x-t, QQ-t lehet, hogy eldobna, de az nyilván nagyon ritkán lesz nála.
jaja, Pre jó pozid és jó stacked van, mindenképp izolálni kell. Riveren meg örülünk a mutatásnak! :)
limp nem tetszik, preflop sztem lehet dobni is akár, 2 fish + sb is sokszor bejöhet, egy izolálás után azért gondjaink lehetnek, annyira nem erős a lapunk.
Flop jóval nagyobb emelés, turn meg be kéne sztem rakni, mert ami ellen itt megadni jó, az kb mind tönkre is megy, kb a call-al azt éred el, h néha lejavul flössel vagy egy ilyen 9essel.
Köszi a válaszokat!
Végül checkeltem én is riveren és mutatott egy Qx-t.
Flop bet size nagyon nem tetszik, ennél jóval nagyobbat kell hívni ezen a boardon, hiszen sok mindennel meg fognak adni (legalábbis sokan hajlamosak ilyen textúrájú boardon, ha ahhoz minimálisan kapcsolódnak station-né válni).
Flopon lehetne tényleg nagyobbat emelni, bár az ő 100-as emelése is vicc... Turn meg mehet rá az allin. Legalábbis én így játszottam volna meg...
utg+1 limpre mindenképp emelnék JT-zel buttonról, riveren meg szerintem nem gáz a checkbehind...