Meyer Lansky
Válasz naggeri kommentjére
2008. ápr. 14. 13:26
Instant call. :)
Persze végig lehet gondolni, hogy épp hogyan veszíthetjük el ezt a partit, de igazából a két nagyobb set-től kell csak tartani, mert ha sora van még akkor is duplikálódhat a board, amire ráadásul jó esély is van. Ha kiesel na- bumm, mehet a következő multi. Én tuti adnám.
F16Fairlane
Válasz naggeri kommentjére
2008. ápr. 14. 14:00
az az erzesem, hogy sokkal nagyobb technikai hiba volt a pf tartas, mint azt korabban gondoltam
sokba is kerult
KK termeszetesen
CrisRoniii7
Válasz F16Fairlane kommentjére
2008. ápr. 14. 16:13
szoval 32.5K effektiv stack-el megadunk-e pf egy 4.5K 3-betet ez a fo kerdes (alapvetoen set mining cellal)
Ezen elég sokat gondolkoztam a suliban,és tényleg elég nagy technikai hiba volt a PF floatod....
Még anno pont te mondtad nekem az egyik topikban,h mielőtt megadsz egy emelést végig gondolod,h milyen flopot szeretnél,nos most írtad,h egy flop set/alacsony flop-ot vársz,csak az a baj,h ezek mind be vannak szennyezve...
Tegyük fel,jön a egy alacsony flop,még mindig nem érezheted magad tuti nyerőnek mert az ellennél simán lehet JJ+ amivel lestackel...
Akkor megjön a terces flop,azokból is csak egy flopon vagy nyerő még pedig a Txx-en, ha pl jön egy KTx/QTx/ATx akkor úgyanúgy benne van az ,h az ellenek magasabb setje van:(
Szóval ebből a zseton pozícióból ez rossz döntés volt:(