Én már attól tartok te nem csak hörögsz ezekre a külföldiekre hanem kényezteted is magad.
Akinek ma ment a Big109en annak adja a Thrusday thrill is , bent van Marcow , plussz a 2srác is aki 3 handed dealelt.
Amugy Gerwen ez az élet nem sokan tudják h mi a jó. Hátradőlve majszolom a Zimbo szalámis fullos szecsómat a tesco gazdaságos ice teavel, redtube+PA+ PS kliens nyitva tévében NHL playoff vagy Hustler felváltva. Ilyenkor érzem h igazi baller vagyok!
Marcow mit dobttál utolsó handben ? A highal megnéztem volna amugy . De te jobban érzed.
2pár + fog shoveolni riveren , de abbol is a 2párokat nem tuti.Szett nem nagyon lehet nála.Overek meg busted ****ságok meg simán + az A highodat simán elakarhatja dobatni .Ja és ne vedd most kivételesen ugyh kukacoskodásbol kérdem csak kiváncsi vagyok . Meg a gondolatmenetedre is akár.
Flippcsi ide AJ vs 55 bvb 17bb eff
Amugy Gerwen ez az élet nem sokan tudják h mi a jó. Hátradőlve majszolom a Zimbo szalámis fullos szecsómat a tesco gazdaságos ice teavel, redtube+PA+ PS kliens nyitva tévében NHL playoff vagy Hustler felváltva. Ilyenkor érzem h igazi baller vagyok!
A7o. Majdnem megszült amire megadta BB-ből. Simán raktam kislapokra. De benne volt hogy dobassa a luftomat. Ezek az overbetek ritkán blöffök errefelé. 50-50 volt. Kivártam a szitut és lejavultam ;)
Az ínyencek azért vessenek egy pillantást a Big162-re is, ahol egy Chris Moorman nevezetű úriember benyomta az oktatógombot.
Big55-ön eftén is felfedeztem egy magyar csókát, aki él és mozog, annak hörgésre fel!