Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2015. máj. 8. 3:13

Én már attól tartok te nem csak hörögsz ezekre a külföldiekre hanem kényezteted is magad.

Tévedés, rájuk tényleg csak hörögni szoktam, kényeztetni Liv Borira meg Fatime de Melora. Te meg gondolom Vanessa Selbstre csapatod.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 8. 3:49

Akinek ma ment a Big109en annak adja a Thrusday thrill is , bent van Marcow , plussz a 2srác is aki 3 handed dealelt.

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 8. 3:52

Amugy Gerwen ez az élet nem sokan tudják h mi a jó. Hátradőlve majszolom a Zimbo szalámis fullos szecsómat a tesco gazdaságos ice teavel, redtube+PA+ PS kliens nyitva tévében NHL playoff vagy Hustler felváltva. Ilyenkor érzem h igazi baller vagyok!

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 8. 3:59

Marcow mit dobttál utolsó handben ? A highal megnéztem volna amugy . De te jobban érzed.

WINAMAXDONK
2015. máj. 8. 4:02

2pár + fog shoveolni riveren , de abbol is a 2párokat nem tuti.Szett nem nagyon lehet nála.Overek meg busted ****ságok meg simán + az A highodat simán elakarhatja dobatni .Ja és ne vedd most kivételesen ugyh kukacoskodásbol kérdem csak kiváncsi vagyok . Meg a gondolatmenetedre is akár.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 8. 4:08

Flippcsi ide AJ vs 55 bvb 17bb eff

van Gerwen
2015. máj. 8. 4:09

Amugy Gerwen ez az élet nem sokan tudják h mi a jó. Hátradőlve majszolom a Zimbo szalámis fullos szecsómat a tesco gazdaságos ice teavel, redtube+PA+ PS kliens nyitva tévében NHL playoff vagy Hustler felváltva. Ilyenkor érzem h igazi baller vagyok!

Itt is hasonló finomságok mennek, annyi különbséggel, hogy én sajtos párizsit tolok tescós ásványvízzel, meg Marcow hörgése mellett fut egy 1 dolláros spin and go is.

Marcow
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 8. 4:10

A7o. Majdnem megszült amire megadta BB-ből. Simán raktam kislapokra. De benne volt hogy dobassa a luftomat. Ezek az overbetek ritkán blöffök errefelé. 50-50 volt. Kivártam a szitut és lejavultam ;)

van Gerwen
2015. máj. 8. 4:11

Az ínyencek azért vessenek egy pillantást a Big162-re is, ahol egy Chris Moorman nevezetű úriember benyomta az oktatógombot.

van Gerwen
2015. máj. 8. 4:14

Big55-ön eftén is felfedeztem egy magyar csókát, aki él és mozog, annak hörgésre fel!

Élő ügyfélszolgálat