Mennyit kaszáltál? :)
persze, a szitu adott volt. ugye neki meg elég jo stackje volt, neked meg mar FE-d nem nagyon. emlékeim szerint AQT volt a flop, de lényegtelen :)
270$-t :D
Azt hiszem a hamarosan érkező új gép mellé, lassan érik egy monitor is :)
Ja, majdnem elfelejtettem:
Köszönöm Castornak a lehetőséget, mert most az ő gépét nyúzom (az enyém bedöglött...).
Majd kapsz néhány energia italt, oké ;)
Nem nagy szám de az Everest 2500$ Bankroll Builder freerollján játszom épp és 1779ből már csak 28an vagyunk én pedig 2. vagyok jelenleg. Ilyen szituban nem nagyon voltam még úgyhogy kérdés, hogy mi ilyenkor a jó stratégia? Csak jó lapokat játsszak meg vagy kezdjek el rámozdulni gyengébb lapokkal is a kasszára? Ha igen milyen kritériumnak feleljenek meg azok a lapok? Előre is köszi!
Már mindegy:) kiestem
most akartam írni, hogy annyira nemkell vigeckedni, ha ilyen jol allsz :)
fulltilten egyik 10 dodis touron egész jól megszedtem magam 4/32 , 36nál volt itm, akkor 30. voltam :D
szerk: na egyből el is buktam a haramd stacket :(
jolvan, a fele visszajött, toljad neki :) látom még vagy 4en jatszol :)
jolvan, a fele visszajött, toljad neki :) látom még vagy 4en jatszol :)
ez a jj vs 33 durva volt. ne törödj vele kitartas, meg siman jo lehetsz barmire!!!
basszameg 20 perce 5 touron voltam benn a fulltilten, 2ról potty.
utóbbi 2 percben: ahol faszán állok JJ vs 33 ha nyerem átlag duplája 17 főnél.
24 dodison AA vs KK nyílván jön a K, egy másikon AK vs 33 jó ez mondjuk coinflip. előtte kb. 5 percel 2 over (amik tulképp nem játszottak) + nutfd-vel megyek allin 3way, egyiknél set másiknál air, ha hozom buborékba átlag másfélszeresére jövök.
na mind1, 10/15, 3ba oda kéne érni legalább :)
szerk: jóvan még 2 touról potty: AA vs JT pf ollé , ill Q6s-el jöttek az AK-m ellen és lejött a szín. + egy ilyen hogy AQ vs AJ ollé A99 asztalon, ha nyerem 5000, 2100 átlagnál... grrr....
de legalább jobban tudok figyelni a végjátékra, ha eljutok addig :D
szerk2: jolvan nyílván AK-ra kell rátolnom AQ-val... 14. hely :(