Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. okt. 24. 4:34

OFF: https://www.youtube.com/watch?v=MizlnyL0HoA 2:00 nál a srác mekkorát skálázik?

3:58tól a retró sexi lány

5:06nál a hasonmásom tolja

Netrol
Válasz Gus kommentjére
2016. okt. 24. 4:34

GL srácok győzelmet várunk!

Netrol
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2016. okt. 24. 4:35

De rég jártam már erre :)

van Gerwen
2016. okt. 24. 4:36

Végre ezért tartunk!

Pedig éppen elkezdtem nézni egy kiváló filmet, a Bronxi mesét, természetesen óriás filmanalfabétaként csak most hallottam róla, na meg a sok ivás mellett eddig időm sem volt rá, de most átmenetileg föl kell függesztenem, pláne, hogy hűséges inas módjára te is megjelentél a pecces cset után.

van Gerwen
2016. okt. 24. 4:40

OFF: https://www.youtube.com/watch?v=MizlnyL0HoA 2:00 nál a srác mekkorát skálázik?

3:58tól a retró sexi lány

Hahaha, ha jól tudom, neked a fiúk mellett az ehhez hasonló csinos, fiatal magyar hölgyek jönnek be és ilyenekkel hálsz nap mint nap.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2016. okt. 24. 4:43

Béla asztala elég ütős ,kajak ezeken a versenyeken mennyi fish indul?Vagy már szinte csak gyenge regek vannak legjobb esetben is?

WINAMAXDONK
Válasz Netrol kommentjére
2016. okt. 24. 4:45

Jaja pont most készültem dögleni erre belinkelsz ilyen hörögnivalókat amik anno minden héten voltak de manapság ritkaságszámba mennek ugyh amig birom kitartok.Te amugy milyen bioritmus szerint élsz? Én 3kor alvás 11kor kelés.Olyankor mit müvelsz mikor este 10kor kelsz ?Vagy csak menősködsz?

Netrol
Válasz Gus kommentjére
2016. okt. 24. 4:45

Az tényleg végig csekkelte a bubi párt??? :)

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2016. okt. 24. 4:51

Junglemanre gondolsz? Mi volt a probléma azzal a partival?

Netrol
Válasz Gus kommentjére
2016. okt. 24. 4:54

Nem arra aki őserdőember után ül a 9es magas flopot végig csekkelte majd a turnt is és riverre feleztek mert sora lett a másiknak is AJvel.

Élő ügyfélszolgálat