Irta h későre jár azért megnézik a számokat.4jó játékos gondolom fáradt/álmos ritkan szokott osztani amugy.
S végül utolérte a többieket is a karma, így deal helyett Jézus-módban futva CL-ként kezdi a HU-t. Szépen hazavágta az inas top szettjét egy laza river naccal.
Lassan véget érnek a hörgések, de szerencsére már feltették a legújabb WSOP részt jútubra, így szurkolhatok flass entitinek és a rendkívül megnyerő modorú, bár kicsit szótlan példaképemnek, Will Kassoufnak.
@ winamaxdonk es van Gerwen
koszi a szurkolast sracok, jokat nevettem itt par hozzaszolason. :) szivesen osztottam volna 4 handed mert iszonyatosan almos voltam, kint vagyok Maltan az EPT-n es a lakasban nem volt kave :D AlexKP pedig amugy is mindenkeppen jobb PLO jatekos mint en. Mindenestre nem gond, h igy alakult. :)
Hehe, szívesen, jövünk legközelebb is hörögni természetesen, és örülök, hogy ezek szerint nemcsak magunkat sikerült jól elszórakoztatnunk, hanem téged is. :D GL!
jaja Winamax & Gerwen kaphatna már valami grátisz helyszíni kommentátori státuszt mondjuk a legközelebbi PCA-ra ;)
jók a hörgések még utólag átolvasva is :)
diablo a BIG 162-n 3/2!
Hajráá!
diablo a BIG 162-n 3/2!
Hajráá!
diablo a BIG 162-n 3/2!
Hajráá!
Belabacsi 2 FT-n tolja éppen most! :D