Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. ápr. 3. 0:48

Privát teljesen más tészta, ott lemész pincsi kutyába, és nem győzöl nekem csaholni, csak itt mersz engem inasozni, hogy kemény gyereknek tűnj.

Főleg mikor állandóan a te szerelmes leveleid tömik tele a levesládámat.

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. ápr. 3. 0:50

Döbbenet, hogy ennyire nincs hörögnivaló, régen ilyenkor már túl voltunk 1-2-n, most sehol semmi, de még csak kilátásban sem. Maradni fog nekem majd reggel irigykedve, fejet fogva, megdöbbenve hörögni a jubileumi SM-en az orosz és brazil donkoknak, akiknek ez az első MTT-jük életükben.

van Gerwen
2017. ápr. 3. 0:52

Omaha egyébként CL a Sunday Granden, probirssel egymás mellett ülnek meghitten, de hát ott még a late reg sem járt le.

van Gerwen
2017. ápr. 3. 0:58

Esetleg te, itacsi nem oktatsz valamelyik 180 inason vagy MTT-n? Szívesen meghörögnénk neked.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2017. ápr. 3. 0:58

Én is

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2017. ápr. 3. 1:02

Füleden ülsz inas?

van Gerwen
2017. ápr. 3. 1:14

Esetleg iván41-nek kéne szólni, hogy követhetővé tegye a játékát, izgalmas lenne testközelből, élőben átélni a hatalmas beateket, melyeket a másfél dolláros, egyasztalos SNG-ken kap.

WINAMAXDONK
2017. ápr. 3. 1:14

Probirs 3handed 25k ért .3,hely 1500dodo első kettő 25K

van Gerwen
2017. ápr. 3. 1:17

Probirs 3handed 25k ért .3,hely 1500dodo első kettő 25K

Kösz csatlós, már lépek is be, de frissít, s mire megtalálom az asztalt, tutira vége lesz.

van Gerwen
2017. ápr. 3. 1:18

Továbbra sem tudok ezzel a lobbyval megbarátkozni, hogy nem lehet kinagyítani teljes képernyőre, milyen munka már ez, vagy megint én vagyok vak?

Élő ügyfélszolgálat