Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2020. máj. 14. 1:48

Addig marogatod bazd meg mig tényleg baj nem lesz. Mondtam h a másik oldalon milyen a pedigréje van mindenki fél tőle bárkinek utána megy. Elpofáztam hogy most egy ideig huzzuk meg magunkat mert ha bekeményit abból nemigen jövünk ki jól.

handsome joey
Válasz Gus kommentjére
2020. máj. 14. 3:14

ki kemenyit be

kry
Válasz handsome joey kommentjére
2020. máj. 14. 3:39

ki kemenyit be

a Grga Pitic

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2020. máj. 14. 3:46

Addig marogatod bazd meg mig tényleg baj nem lesz. Mondtam h a másik oldalon milyen a pedigréje van mindenki fél tőle bárkinek utána megy. Elpofáztam hogy most egy ideig huzzuk meg magunkat mert ha bekeményit abból nemigen jövünk ki jól.

Téged is marnak csatlós, nemcsak itt, hanem az 5 éves blogodban. Jó rég volt, akkor még heti kétszer rendszeresen hörögtünk, fórumozott az egész kunadacsi brigád, Mágikával az élen, engem sem fenyegettek és még csigával is jóban voltunk. :D

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2020. máj. 14. 3:51

Lapos sem aktív már, mondjuk neki azóta felvitte az Isten a dolgát, a sok miszknyereményből Michelin-csillagos kajáldát nyitott.

csiga19794
Válasz Gus kommentjére
2020. máj. 14. 6:09

A 2,hely és a 400k mellé beesett még ugyanazon event győzelme is 2100ason 157k-ért:D

csiga19794
2020. máj. 14. 8:42

Lapos sem aktív már, mondjuk neki azóta felvitte az Isten a dolgát, a sok miszknyereményből Michelin-csillagos kajáldát nyitott.

Megvette Hajnitól a kolbászsütödét?

szroli
Válasz Gus kommentjére
2020. máj. 14. 14:05

Ugye-ugye aki nem issza el.

Piroslapos
2020. máj. 15. 18:46

Mégsem onnan rendelsz, pedig tudhatnád, hogy minőségi kaja van

van Gerwen
Válasz Piroslapos kommentjére
2020. máj. 15. 19:02

Mégsem onnan rendelsz, pedig tudhatnád, hogy minőségi kaja van

Legközelebb onnan fogok, csak ha megtudod, hogy én voltam, bele ne verd. :D

Élő ügyfélszolgálat