Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

Littlemage
Válasz BaLa kommentjére
2008. júl. 19. 1:09

Nagyon jó!!!! Kitartás, ebből 4 számjegyű nyereménynek kell lenni ;)

Hajrá, hajrá!!!!

BaLa
Válasz Littlemage kommentjére
2008. júl. 19. 1:14

Egy AJ lemákolta az AK-m. 13/14

Littlemage
Válasz BaLa kommentjére
2008. júl. 19. 1:17

rohadjon meg..... Akkor is FT-ig tarts ki. már nincs sok hátra, ott meg igazan hatványozodnak a nyeremények...

mikee1978
Válasz BaLa kommentjére
2008. júl. 19. 1:18

lol

FTP 9,5k garantálton 4. vagyok 43 játékosból.
Gyertek szurkolni!:)

Hajrá.Melyik terem?

BaLa
Válasz mikee1978 kommentjére
2008. júl. 19. 1:19

14. lettem, nem bírtam megnyerni a coinflipet AK ellen 22-vel.:D
4 számjegy helyett 105$.:D

Littlemage
Válasz BaLa kommentjére
2008. júl. 19. 1:24

Mindegy, azért grat ;).... amugy érdekes lehet, hogy a versenynek eme szakaszábanilyen jó pozícióban érdemes-e AK-val izmozni. Persze valószínű gondolkodás nélkül betolnám én is, de érdekelne mások véleménye, hogy azért az a 3. hely elég jó, akció nélkül is simán FT. Megéri-e egy hasonló nagy stack-ű ellen kockáztatni?

mégegyszer grat!!!!

BaLa
2008. júl. 19. 2:18

Mindegy, azért grat ;).... amugy érdekes lehet, hogy a versenynek eme szakaszábanilyen jó pozícióban érdemes-e AK-val izmozni. Persze valószínű gondolkodás nélkül betolnám én is, de érdekelne mások véleménye, hogy azért az a 3. hely elég jó, akció nélkül is simán FT. Megéri-e egy hasonló nagy stack-ű ellen kockáztatni?

Nem nagyon értek a versenyekhez - az ft előtti szakaszhoz meg főleg nem - de szerintem az ilyent be kell vállalni, hisz nem az FT a cél, hanem az első 3 hely minimum - ahhoz pedig még zsetont kell gyűjteni.
Egyébként 100k volt előttem (ezzel 4-5. helyen álltam), ellenfélnek 70k, vakok 2500/5000/600. 7 handed emelt utg-ről 20k-ig és erre toltam vissza.

mégegyszer grat!!!!

Köszi.:)

Littlemage
Válasz BaLa kommentjére
2008. júl. 19. 7:43

én se értek hozzá, de akkor ez így teljesen jogos volt sztem is, hogy te toltad vissza rá, ráadásul ugye nagyobb stacked volt.

papacsa
2008. júl. 19. 23:48

Tudom leszedik a fejemet érte, de én mérlegelném a dobást is.
Nálam az első fizetősbe kerülni, majd FT-re.
FT már bármi lehet.
FT kerülve már nyugodt, türelmes játékkal viszonylag simán nyerhető, de az első 3 hely egyike garantált. Mivel mások egymást nyírják ki, mi meg haladunk elörébb.

( beidegződés, igaz én is alapból rátolnám)

FairName
Válasz BaLa kommentjére
2008. júl. 20. 0:46

Nem nagyon értek a versenyekhez - az ft előtti szakaszhoz meg főleg nem - de szerintem az ilyent be kell vállalni, hisz nem az FT a cél, hanem az első 3 hely minimum - ahhoz pedig még zsetont kell gyűjteni.
Egyébként 100k volt előttem (ezzel 4-5. helyen álltam), ellenfélnek 70k, vakok 2500/5000/600. 7 handed emelt utg-ről 20k-ig és erre toltam vissza.

22vel nem tolnám vissza az UTG emelőre kivéve ha skandináv és folyamatosan koraibol lop nagyon pofátlanul. És sztem ő is tudja h az első 3 hely vmelyike a cél (ugyh szinte 0 FE és a legjobb amiben reménykedhetsz egy coin...). Egyébként FTPén még FT Bubbleben is tisztelni kell egy UTG emelést...kockáztatná olyan lappal a stackje majdnem 1/3át a legrosszabb pozibol amit egy AIre eldob majdnem 3-1hez odds mellett.
22fold ez nagyon nem resteal szituáció maradt 95kád

Élő ügyfélszolgálat