zoltanh
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jún. 11. 15:40
Fishfork nem ül benn?
Nem, sőtt múltkor is Nl150-en láttam őt játszani. Nem tudom mi lett vele...?
kisrapi
Válasz zoltanh kommentjére
2008. jún. 11. 16:17
Én sem tudom, de régen amikor néztem mindig NL1000felett játszott...lehet beleszaladt valami nagy bukóba...nem tudom....
Vika
2008. jún. 11. 16:24
Pont ezt akartam kérdezni én is. Gyanúsan nagy a csend körülötte.
dzsairosz
Válasz zoltanh kommentjére
2008. jún. 11. 16:34
Boss-on megy 2 db NL10000 asztal, egyiken bent ül 7 OF 9 és a várólista 13 :)
Ez a 7 of 9 főfish? Látom páran már megszedték magukat.:D
kisrapi
Válasz dzsairosz kommentjére
2008. jún. 11. 17:09
Ez a 7 of 9 főfish? Látom páran már megszedték magukat.:D
A legendák szerint egy angol 1. osztályú focista vagy ilyesmi, tudása alapján NL10en se állná meg a helyét, így ha feltűnik valamelyik NL5-10k asztalon a bosson, akkor az összes pro ráveti magát:D
Régebben néztem párszor....Pl. PF ollét adott AJ-val asszem KK-ellen, és vitt egy 50ks potot..
dzsairosz
2008. jún. 11. 17:18
A legendák szerint egy angol 1. osztályú focista vagy ilyesmi, tudása alapján NL10en se állná meg a helyét, így ha feltűnik valamelyik NL5-10k asztalon a bosson, akkor az összes pro ráveti magát:D
Régebben néztem párszor....Pl. PF ollét adott AJ-val asszem KK-ellen, és vitt egy 50ks potot..
LOL Nem semmi, gondolom hetente keres akkor vagy 10 buy-int:D, van miből fishülni. Mákolgat rendesen, az előbb beült egy csóka aki erre várt már vagy 2 órája, kb. 3 leosztásra kap egy qq-t, és persze 7 of 9 A10-zel lestackelte.
1000dollarchain
Válasz dzsairosz kommentjére
2008. jún. 11. 17:40
chatbe nem lehetne megkérdezni tőle hogy ki ő pontosan? tökre érdekelne hogy melyik focista :)
want2push
Válasz Remiel kommentjére
2008. jún. 11. 17:50
chatbe nem lehetne megkérdezni tőle hogy ki ő pontosan? tökre érdekelne hogy melyik focista :)
Régen Owen-ről hallottam, hogy nagy kaszinós. :D
Egyébként, amikor másfél éve Amszterdamban voltam a kaszinóban, akkor épp Kluivert is ott pókerezett a szomszéd asztalon, valamint két másik elsőosztályú holland focistát is mutattak nekem. Mondjuk Kluivert legalább tisztában volt a saját határaival és csak 5-5 Pot Limit Holdemet játszott.
melyik terem ez?
Boss hálózat. Például Poker Heaven.