Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

Littlemage
Válasz want2push kommentjére
2008. okt. 14. 1:50

igaz, elcsesztem....

want2push
Válasz Littlemage kommentjére
2008. okt. 14. 1:58

Peches lett a vége. Sajnálom, hogy nem jött össze vmi komolyabb díj. Majd legközelebb.

Littlemage
2008. okt. 14. 1:59

itt meg lemakoltak A9 vs KJ... kinyírt a river, pedig színben is fogtam...no mindegy, 98 dodi, 9. hely....

lehet itt is varnom kellett volna még, míg páran kipottyannak.

Littlemage
2008. okt. 14. 2:00

Peches lett a vége. Sajnálom, hogy nem jött össze vmi komolyabb díj. Majd legközelebb.

Köszi a szurkolást :)

want2push
2008. okt. 14. 2:03

itt meg lemakoltak A9 vs KJ... kinyírt a river, pedig színben is fogtam...no mindegy, 98 dodi, 9. hely....

lehet itt is varnom kellett volna még, míg páran kipottyannak.

Ahogy néztem a csávó elég gambler volt. A tiédet követő partiban még egy partit behúzott vmi nagyon trash hand-del (mintha 94o), preflop all in után.

Littlemage
2008. okt. 14. 2:15

Az. :) Azt még én is láttam, bár ugye ott az ellenfél nagyon SS volt, talan 1 vagy 2 BB-t kellett neki megadni, s a 20-25ből tellet ra.

V.Peti
2008. okt. 14. 10:35

littlemage: miért ilyen borzasztó rossz vakstruktúrájú, ante nélküli versenyeken indulsz?

Littlemage
Válasz V.Peti kommentjére
2008. okt. 14. 10:51

noiqpokeren jatszogattam, s ez egy 5 dolcsis verseny, s beneveztem. ennyi :)
a cg-s asztalok mellett elfutott. azt észrevettem, hogy itt nincs ante, ps-en meg minden versenyen van.
szóval a kérdés jó, és jogos is. amolyan kikapcsolodasféle volt.

V.Peti
2008. okt. 14. 13:50

noiqpokeren jatszogattam, s ez egy 5 dolcsis verseny, s beneveztem. ennyi :)
a cg-s asztalok mellett elfutott. azt észrevettem, hogy itt nincs ante, ps-en meg minden versenyen van.
szóval a kérdés jó, és jogos is. amolyan kikapcsolodasféle volt.

nemcsak az ante. gyorsan és nagyon növekvő vakok...ez a kettő szerintem teljesen elront egy versenyt és gamblingé teszi. csak ezért kérdeztem, mert sokat mttzel és nem értettem :)

Littlemage
Válasz V.Peti kommentjére
2008. okt. 14. 14:07

én sokat??? ááá, dehogy :) néha elindulok 2-3-on, de ennyi.

Élő ügyfélszolgálat