Most nehogy mindenki azon kezdjen el mergelodni, hogy miert nem ô ert oda, es miert a masikok, akik csak 33,45 versenyt toltak le ps-en?! A poker meg ugy altalaban nem egy igazsagos jatek(neha).
Most nehogy mindenki azon kezdjen el mergelodni, hogy miert nem ô ert oda, es miert a masikok, akik csak 33,45 versenyt toltak le ps-en?! A poker meg ugy altalaban nem egy igazsagos jatek(neha).
Ipokeren a 6$rby/addon versenyen ft-n vagyok, ha valaki esetleg nem tudna aludni(vagy korán kelt :) ), zseva nickel. Jelenleg 9/6. vagyok.
Ipokeren a 6$rby/addon versenyen ft-n vagyok, ha valaki esetleg nem tudna aludni(vagy korán kelt :) ), zseva nickel. Jelenleg 9/6. vagyok.
Hajrá
TY
5. hely lett a vége. Eléggé tiltre tett. TP+SD-val mentem cr ai, az idiota argentín persze flopsort mutatott és nem javultam.
Ha valakinek van kedve PS harveyaz nicken 10 en vagyunk 8.8 6max turbon, harcolok a cl segert:)
5/7 eleg szarul toltam a bubblet:(, na remelem sul valami.
go go go:D
go go go:D
koszi, persze nevetseges 7. A6o push gombrol aggrodonk sb QQ, vicc, foleg big 4.4 99 kisebb 77 nel 50 fonel utan. Ty a semmit ismet:(
:(