Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

want2push
Válasz F16Fairlane kommentjére
2008. nov. 2. 4:51

16/135
lehet, hogy valami lesz ebbol is

Reméljük mi is. :)

Hajrá!

F16Fairlane
2008. nov. 2. 5:27

fasza
elaludtam

titcar
2008. nov. 2. 5:43

fasza
elaludtam

verseny közben??

F16Fairlane
Válasz titcar kommentjére
2008. nov. 2. 14:04

verseny közben??

jo szokasom

Neomorf
2008. nov. 2. 14:25

jo szokasom

hehh?

F16Fairlane
Válasz Neomorf kommentjére
2008. nov. 2. 19:01

hat en neha elalszom jatek kozben
olyan 4-5 tajban

V.Peti
2008. nov. 2. 19:12

ez nekem is nagyon fura. én szoktam tornanapot tartani a psen és sosem unom meg vagy alszom el. a cg-t néha megunom, mert a monoton és mivel a legtöbb esetben a flopon már eldől a játék, szinte semmi érdekesség nincs egy-egy játék során.

de a tornán szerintem sokkalta jobban kell gondolkozni, logikázni, hányadik szinten gondolkodik az ellenfél, mit gondol rólam, én mit róla, ő szerinte mit gondolok róla...az jobban tetszik. csak sajnos nem tudok fix bevételt elérni belőle.

High_TT
Válasz V.Peti kommentjére
2008. nov. 2. 19:17

Tegnap pont kérdezte tesóm hogy nem szoktam úgy érezni néha hogy mindjárt elalszok amikor hajnalig játszom.Mondom nem lehetetlen elaludni.Ezek szerint mégse :)
(bár velem nem hiszem hogy valaha is elő fog fordulni)

F16Fairlane
Válasz High_TT kommentjére
2008. nov. 2. 20:45

kerdezzetek meg errol tibzent
ugylatszik ez csak egy bizonyos kor utan van :-)

bravesoul
Válasz V.Peti kommentjére
2008. nov. 2. 21:04

ez nekem is nagyon fura. én szoktam tornanapot tartani a psen és sosem unom meg vagy alszom el. a cg-t néha megunom, mert a monoton és mivel a legtöbb esetben a flopon már eldől a játék, szinte semmi érdekesség nincs egy-egy játék során.

de a tornán szerintem sokkalta jobban kell gondolkozni, logikázni, hányadik szinten gondolkodik az ellenfél, mit gondol rólam, én mit róla, ő szerinte mit gondolok róla...az jobban tetszik. csak sajnos nem tudok fix bevételt elérni belőle.

no offense, szerintem nem mondanám,hogy cg-ben flopon eldől minden :)még általában sem. tény,hogy lehet monoton,de azért...

másrészt pedig, éppen MTT az,ahol nem sok turn-t \rivert látok. Max,ha allé van:)

Élő ügyfélszolgálat