Ebből is látszik a profizmus. ;) GO Belabacsi!
Az, h fellőtt még a H tour mellé még 8-10asztalt az számomra para:D Igazából nekem -Evnek tűnik, h egy ekkora verseny mellett még mennek a 10-20$-os versenyek és ezzel eltereli a figyelmét, de ő biztos jobban érzi mennyi idő kell neki egy ekkora versenyhez, de tény, h sokan nem merik ezt megcsinálni az asztalát végignézve:D
Az, h fellőtt még a H tour mellé még 8-10asztalt az számomra para:D Igazából nekem -Evnek tűnik, h egy ekkora verseny mellett még mennek a 10-20$-os versenyek és ezzel eltereli a figyelmét, de ő biztos jobban érzi mennyi idő kell neki egy ekkora versenyhez, de tény, h sokan nem merik ezt megcsinálni az asztalát végignézve:D
Biztos, hogy nem -EV, ha Béla meglépi. :)
A river, mocskos RNG
ááááhhhh, mi csalás!!!!!!!
b@ssza meg a gömbvillám!!!
preflop all in
Ritkán érhet az ember ilyen nagy pénz közelébe, órási stack-je lett volna ha kitart a lapja, sajnálom hogy nem sikerült. Közben egy másik versenyen harmadik lett újabb 6k-ért.
Grat neki, szurkoltam.