Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

Riddler1988
Válasz Gus kommentjére
2013. máj. 20. 21:57

Ebből is látszik a profizmus. ;) GO Belabacsi!

Krono
Válasz Ollie kommentjére
2013. máj. 20. 22:00

Az, h fellőtt még a H tour mellé még 8-10asztalt az számomra para:D Igazából nekem -Evnek tűnik, h egy ekkora verseny mellett még mennek a 10-20$-os versenyek és ezzel eltereli a figyelmét, de ő biztos jobban érzi mennyi idő kell neki egy ekkora versenyhez, de tény, h sokan nem merik ezt megcsinálni az asztalát végignézve:D

Biztos, hogy nem -EV, ha Béla meglépi. :)

pszibu
Válasz Ollie kommentjére
2013. máj. 20. 22:03

Az, h fellőtt még a H tour mellé még 8-10asztalt az számomra para:D Igazából nekem -Evnek tűnik, h egy ekkora verseny mellett még mennek a 10-20$-os versenyek és ezzel eltereli a figyelmét, de ő biztos jobban érzi mennyi idő kell neki egy ekkora versenyhez, de tény, h sokan nem merik ezt megcsinálni az asztalát végignézve:D

néha szoktam nézni, ahogy játszik, nála sztenderd, hogy ezer asztalon tolja. :D gondolom, elaludna kevesebb asztal mellett. megérdemelné már, hogy 6 számjegyűt nyerjen, remélem, nem fogja elwpzni. :)

kry
Válasz Ollie kommentjére
2013. máj. 20. 22:04

így nincs ideje túlspilázni a dolgot, neki ez egy verseny, nem egy 2100-as verseny.
ha nem futna a megszokott 10+ asztal, tortát is süthetne közben, vagy mittudomén...

max respect Belasrácnak GL

Ollie
Válasz Krono kommentjére
2013. máj. 20. 22:18

Biztos, hogy nem -EV, ha Béla meglépi. :)

Neki biztos, hogy nem az, pont ezért durva, de látszik, h kb mindenki másnak az lenne:D ott van csomó nagy grinder körülötte és ők mégis 1-2-3asztalon tolják max, h erre koncentráljanak:D ő meg szimplán gondolom cs berakja valamelyik sarokba az asztalt és néhány másodperccel tovább néz oda:D

apuka77
Válasz Gus kommentjére
2013. máj. 20. 22:18

A river, mocskos RNG

möster
Válasz Gus kommentjére
2013. máj. 20. 22:19

ááááhhhh, mi csalás!!!!!!!

kry
Válasz Gus kommentjére
2013. máj. 20. 22:25

b@ssza meg a gömbvillám!!!

kry
Válasz Gus kommentjére
2013. máj. 20. 22:51

preflop all in

Powerotti
Válasz Gus kommentjére
2013. máj. 20. 22:53

Ritkán érhet az ember ilyen nagy pénz közelébe, órási stack-je lett volna ha kitart a lapja, sajnálom hogy nem sikerült. Közben egy másik versenyen harmadik lett újabb 6k-ért.
Grat neki, szurkoltam.

Élő ügyfélszolgálat