Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

cursor 10
Válasz ZsoleszAK47 kommentjére
2013. dec. 2. 6:19

A 215$ Sunday 2nd chance-n meg szusza van ft-n.

ZsoleszAK47
Válasz Gus kommentjére
2013. dec. 2. 6:23

A Bigger11-en FishOnHeater közelít az FT-hez :)

tomy123
2013. dec. 2. 6:33

Lui 4. lett, grat neki, de Belabacsi még megnyerheti :)

AlcoholPro
2013. dec. 2. 6:34

A Bigger11-en FishOnHeater közelít az FT-hez :)

Szusza pedig a sunday second chancen eftézik és 7 főnél céel! vamoooooo

tomy123
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. dec. 2. 6:36

Belabacsi megnyerte :) Ez gyors volt
GG

knowthisgame
Válasz Gus kommentjére
2013. dec. 6. 5:46

Az életemben nem láttam még ennyire vicces alku kötést, mint ami most zajlik éppen a Big 55 FT-jén :D 3 ember van bent.Egy orosz, egy svájci, és Pal82 honfitársunk és közülök egyedül az orosz beszél alapszinten angolul.Pal82 sincs nagyon a helyzet magaslatán, de a svájci kollega csak annyit tud írni hogy ,, dele dele dele ok dele ist ok dele " 20 perce próbálják megértetni vele hogy azt írja be, hogy AGREE.Sírok a nevetéstől :))

lecso10
Válasz knowthisgame kommentjére
2013. dec. 6. 6:53

Az életemben nem láttam még ennyire vicces alku kötést, mint ami most zajlik éppen a Big 55 FT-jén :D 3 ember van bent.Egy orosz, egy svájci, és Pal82 honfitársunk és közülök egyedül az orosz beszél alapszinten angolul.Pal82 sincs nagyon a helyzet magaslatán, de a svájci kollega csak annyit tud írni hogy ,, dele dele dele ok dele ist ok dele " 20 perce próbálják megértetni vele hogy azt írja be, hogy AGREE.Sírok a nevetéstől :))

Azért ilyen helyzetekre készen állhatna egy az adott nyelvet beszélő ps munkatárs...

SajtiEgon
Válasz lecso10 kommentjére
2013. dec. 6. 9:29

Azért ilyen helyzetekre készen állhatna egy az adott nyelvet beszélő ps munkatárs...

Szerintem ezt nagyon nem gondoltad át: hány nyelv van a világon...? :)

naggeri
Válasz Gus kommentjére
2013. dec. 6. 9:32

szerintem nem kell hogy minden piszlicsáré verseny FT-jén ott legyen egy kazah orosz stb. tolmács. Sőt.
Alapszintű angol tudás azért lehet elvárás.

AlcoholPro
Válasz naggeri kommentjére
2013. dec. 6. 9:38

szerintem nem kell hogy minden piszlicsáré verseny FT-jén ott legyen egy kazah orosz stb. tolmács. Sőt.
Alapszintű angol tudás azért lehet elvárás.

Szerintem nem elvárás. Aki nem tud még olyan szinten sem, hogy dealt kössön, hát akkor ne tegye. Általában amúgy ezek le is szokták hozni utána csont nélkül. :))

Élő ügyfélszolgálat