Mo-on az irigyseg hatartalan sajnos, nem hogy orulnel neki inkabb...Pont az ilyen jatekosok mint te soha az eletben nem fognak 1 qrva dollart sem keresni a pokerrel, mert hianyzik bennuk tobbek kozott az alazat es a tisztelet a jatek irant meg sajnos nagyon irigy vagy...
Na mostmar engem is erdekelne, hogy hal-e vagy sem. Mondjuk en nem annak gondoltam de ha meg tenyleg a statokat nezzuk akkor nem egy Belabacsi vagy breeth.
Egyértelmű hogy mióta HM2-t hasznàl, csak úgy szàrnyal :D Grat!
Egyértelmű hogy mióta HM2-t hasznàl, csak úgy szàrnyal :D Grat!
Én irigy vagyok rá. Mint a nyereményére , mint a statjaira.
Még a beülőre is !:) Talán az ezt megelőző down nehezen viseltem volna , de van az a mélység amiből még fel lehet állni( talán nem szédül vissza)
Maxxxika helyett pedig csak annyit:GL ( bocs hogy offolok , de tényleg jobban járunk ha csak ennyit írsz mert a "hejesirásod " elég gyatra :) )
Van fogalmad rola h milyen hulyesegeket irogatsz?
Mo-on az irigyseg hatartalan sajnos, nem hogy orulnel neki inkabb...Pont az ilyen jatekosok mint te soha az eletben nem fognak 1 qrva dollart sem keresni a pokerrel, mert hianyzik bennuk tobbek kozott az alazat es a tisztelet a jatek irant meg sajnos nagyon irigy vagy...
Tulajdonképpen kit érdekel, hogy ő nyerő reg vagy bálna. Azt hiszem, ez egyáltalán nem a mi dolgunk. Most nyert ( nem is kicsit ), én személy szerint gratulálok neki.
Én irigy vagyok rá. Mint a nyereményére , mint a statjaira.
Még a beülőre is !:) Talán az ezt megelőző down nehezen viseltem volna , de van az a mélység amiből még fel lehet állni( talán nem szédül vissza)
Maxxxika helyett pedig csak annyit:GL ( bocs hogy offolok , de tényleg jobban járunk ha csak ennyit írsz mert a "hejesirásod " elég gyatra :) )
" Te most viccelsz, ember? "
Igen , ezt viccnek szántam , még a :) jelet is odatettem!
full tilt
1.10 rush on demand
final table
nick: audiosultan