Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

danfiu
Válasz Gus kommentjére
2014. febr. 3. 9:08

Mo-on az irigyseg hatartalan sajnos, nem hogy orulnel neki inkabb...Pont az ilyen jatekosok mint te soha az eletben nem fognak 1 qrva dollart sem keresni a pokerrel, mert hianyzik bennuk tobbek kozott az alazat es a tisztelet a jatek irant meg sajnos nagyon irigy vagy...

BLaci77
Válasz Gus kommentjére
2014. febr. 3. 9:09

Na mostmar engem is erdekelne, hogy hal-e vagy sem. Mondjuk en nem annak gondoltam de ha meg tenyleg a statokat nezzuk akkor nem egy Belabacsi vagy breeth.

Koszka9999
Válasz úgybizony kommentjére
2014. febr. 3. 9:10

Egyértelmű hogy mióta HM2-t hasznàl, csak úgy szàrnyal :D Grat!

Maxxxika
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. febr. 3. 10:14

Egyértelmű hogy mióta HM2-t hasznàl, csak úgy szàrnyal :D Grat!

Tegnapelőtt dobta fel? :D

Palesz76
Válasz Gus kommentjére
2014. febr. 3. 10:30

Én irigy vagyok rá. Mint a nyereményére , mint a statjaira.
Még a beülőre is !:) Talán az ezt megelőző down nehezen viseltem volna , de van az a mélység amiből még fel lehet állni( talán nem szédül vissza)
Maxxxika helyett pedig csak annyit:GL ( bocs hogy offolok , de tényleg jobban járunk ha csak ennyit írsz mert a "hejesirásod " elég gyatra :) )

Csoszogi33
Válasz danfiu kommentjére
2014. febr. 3. 10:37

Van fogalmad rola h milyen hulyesegeket irogatsz?

Mo-on az irigyseg hatartalan sajnos, nem hogy orulnel neki inkabb...Pont az ilyen jatekosok mint te soha az eletben nem fognak 1 qrva dollart sem keresni a pokerrel, mert hianyzik bennuk tobbek kozott az alazat es a tisztelet a jatek irant meg sajnos nagyon irigy vagy...

félreértesz, ha úgy gondolod h irigykednék a formára. a grafikonja alapján írtam amit írtam. Hiszen ha vki ránézett 1 hónappal ezelőtt akkor tényleg csak annyit látott, h 2 és fél év alatt 6k+ tornán több mint 100k bukó volt az ember. Úgy vélem ha te ránézel egy ilyen grafikonra, te sem arra asszociálsz, hogy ő biztosan egy magasan képzett HS regulár. Amennyiben ez így van, úgy megkövetem magam. Minden esetre ha egy ordas nagy fish, akkor is örülök, hogy végre beadta neki!

kertitorp
Válasz Gus kommentjére
2014. febr. 3. 10:55

Tulajdonképpen kit érdekel, hogy ő nyerő reg vagy bálna. Azt hiszem, ez egyáltalán nem a mi dolgunk. Most nyert ( nem is kicsit ), én személy szerint gratulálok neki.

Maxxxika
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. febr. 3. 10:58

Én irigy vagyok rá. Mint a nyereményére , mint a statjaira.
Még a beülőre is !:) Talán az ezt megelőző down nehezen viseltem volna , de van az a mélység amiből még fel lehet állni( talán nem szédül vissza)
Maxxxika helyett pedig csak annyit:GL ( bocs hogy offolok , de tényleg jobban járunk ha csak ennyit írsz mert a "hejesirásod " elég gyatra :) )

Te most viccelsz, ember?
Az én "hejesírásom" rossz? Év poénja.

update: ok, sorry :)

Palesz76
Válasz Gus kommentjére
2014. febr. 3. 11:10

" Te most viccelsz, ember? "
Igen , ezt viccnek szántam , még a :) jelet is odatettem!

audiosultan
Válasz Gus kommentjére
2014. febr. 10. 19:41

full tilt
1.10 rush on demand
final table
nick: audiosultan

Élő ügyfélszolgálat