naggeri
Válasz Gus kommentjére
2014. máj. 6. 10:09
szép eredmény így is. Grat!
Nem tudom emlékszel e a kieső hand-emre, szerinted jó volt ott a push? :)
aggro skandi openelt early sokadjára A9s-el buttonról rácsaptam 15BB-t
Akameo
Válasz Gus kommentjére
2014. máj. 6. 10:27
emlégszem hát kb a 3. ep openje volt rövid időn belül, ha dinamikát nézem ez egyre esélyesebb hogy lap lesz vagy raise call a terve, mert ő is számíthat rá hogy valaki szélesebben rácsapja így ő is lazább callt tervezhetett be.
naggeri
Válasz Gus kommentjére
2014. máj. 6. 10:48
mondjuk nem volt terve, mert járatta az időt... ha volt terve és r/call akkor az snapcall 15BB ellen.
de bemagyarázta a callt, ami jó volt mert behúzta. :)
egyébként egyetértek, valszeg lap lesz ilyenkor mintsem hogy random megvaduljon valaki.
Elkapkodtam bakker.. sigh..
Riddler1988
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2014. máj. 6. 11:00
SharkScope - Online and Live Poker Statistics own after own bluff after bluff
Csak 2014 .Go to knee
Lehet, hogy jó playa vagy, de légy szíves vedd ki a rizsszemet a seggedből és ne verd a nyálad a scorejaidra, mert az egyáltalán nem tolerált viselkedési forma az ilyen "nagy" játékosoktól mint te! Mikor láttad Bélabá'-t vagy Probirs-t a sharkscope oldalukat linkelgetni ide ?
Tir-X
2014. máj. 6. 11:12
Go to knee
Törni angol, de játszani agy, mert írni angol mondat lenni menő?
Ne irkálj angolul, ha nem tudsz, csak égeted magad. Az arcozás pedig nem ebbe a topicba való, bármilyen ügyibogyóka vagy, hagyjuk abba, és szóljon mostantól csak arról, amire anno létre lett hozva:
Szurkolni a többieknek, és értesíteni másokat :)
GL mindenkinek!
Koszka9999
Válasz Akameo kommentjére
2014. máj. 6. 12:26
igen jól el is csesztem az addigi jó játékomat, de már mérgelődtem rajta eleget, tanulni kell a hibákból, köszi aki követte és szurkolt.
gratula, kieső handedről írnál pár gondolatot nekünk?
WINAMAXDONK
Válasz dfecco23 kommentjére
2014. máj. 6. 13:56
?!?!?! Nem is volt 24-es badugi :D:))
Lakatosnintendo, vagy mi a jó isten f@sza a nicked ... Majd remélem akkor is ilyen vidám gyerek leszel, ha átkerülsz a f@sz másik oldalára :cool:
LOL olyan nálam nem lesz annyival verem lowstakest:) Na utolsó gondolotként annyi h egy kis egészséges önbizalom nem árt , lenne mit tanulni tőlem hozzáállásban :)
WINAMAXDONK
2014. máj. 6. 13:57
LOL olyan nálam nem lesz annyival verem lowstakest:) Na utolsó gondolotként annyi h egy kis egészséges önbizalom nem árt , lenne mit tanulni tőlem hozzáállásban :)
Na de innentől menjen a szurkolás izomból Lyzzit érzem ezen a scopeon nagyon !!
Akameo
Válasz Gus kommentjére
2014. máj. 6. 14:37
gratula, kieső handedről írnál pár gondolatot nekünk?
A gondolataim nem voltak jók, így fölösleges is beszélni róla, deha kíváncsi vagy rá röviden: volt egy tervem amit ez a clik back megzavart, és sajnos hajlamos vagyok abba a hibába esni, hogyha valami váratlan történik akkor sem módosítok az eredeti tervemen. Nem tettem erős lapot a kezébe, gondoltam húzóval vagy visszatolja vagy calloz fölépárral szintén, fullal se láttam értelmét miért csinálná ezt. Így arra jutottam addig is agro volt én sem reppelek túl sok mindent, ezért ezzel a movaal megpróbál dobatni, túlgondoltam hogy van ott még FE, eddig is inkább callozgatos volt postflop, de valahogy ezt az infó akkor nem tudtam előhívni, így a foldeq és ha szükséges az outjaim reményébe ai mentem. Utólag a donkom után calloznám az emelését és mivel nem teszem így flushúzóra bármilyen flush sor vagy K-n lead ai mennék, amúgy meg chek fold, de kiment volna chek chekbe szerintem.
még egy gondolat ha legközelebb második napra jutok kiveszek szabit a munkahelyemen..
naggeri
Válasz Gus kommentjére
2014. máj. 6. 14:41
bakker, akkor elmondom mi volt :D
ugye reggel 8 ig tartott 1. nap, aztán zuhany mentem 9 re dolgozni.
Ilyen szarul már rég voltam, így kénytelen voltam ebéd időben hazamenni, aludtam 2,5 órát és folytattam a napot. :D
Este ugye számomra gyorsan véget ért, de azért éjfélig sikerült még sessionölni. Ma reggel 6-ra mentem edzésre.
Hánytam egyet, majd mentem melózni.
Ma trónok harca van betervezve, és 10kor alvás. :D