FTP - Early Double versenyek
Full Tilt Pokeren gondoltam ma eldurrantom az FTP pontaimat. Nem volt sok, és mivel hamar a valagára akartam verni ezért egy 275 pontos SNG-n indultam. Hatalmas csatában, úgy érzem jó játékkal eljutottam a HU-ba. Itt érzésem szerint egy erős ellenfelet kaptam. Stealek, majd válaszul jól célzott allinek következtek. Sikerült emberem ellen kiegyenlíteni a chip mennyiséget. Próbáltam diktálni. BB voltam, ő nyitott SB-ből 4x-szeres BB-t. Nálam KT volt, lopásra számítottam így visszatoltam az allint. Ő hosszas gondolkodás után döntött a call mellett.
99-et mutatott nálam KT. Két over card, egészen a riverig várni kellett a tizesemre. Na mielött azt hinnétek hatalmas lemákolásaim voltak egész nap. Gyorsan elmondom 54 fős 750k sat. to sat.-on szintén headsupban voltam. KJ-vel való allinenem 96-tal fogadta el fantasztikus tehetséggel megáldott ellenfelem és persze nyert is ezzel.
Szóval megnyertem a 9 fős SNG-t. Bejutottam a Daily Double versenyre. Aki nem ismerné mi ez annak elmondom:
Minden este van kettő ugyanolyan 10$ buy-ines verseny. Általában mindkettőn ugyanazok az emberek indulnak. A poén mindebben, hogy ha mindkét MTT-n ITM-be jutsz akkor megkapod a jackpot kassza bizonyos részét. Ez a kassza jelenleg 33k$. Külön bónuszok járnak azért is ha mindkettőn final tablere jutsz vagy pedig esetleg mindkettőt ugyanaz az ember nyerné.
Na mivel én 12$-t kaptam, ezért nem volt pénzem indulni mindkettőn, így meg ebbe semmi poén nem lett volna. Körülnézten és láttam van egy Daily Early Double verseny is 5+1$-ért. Mindkettőre buy-ineltem. Remélem a legjobbakat!
A fejleményekről majd ide írok, egy órán belül kezdetét veszi a móka!
gratulálok! szánalmas
ja poén egészben, hogy turn-ön volt az all-in