full tilt $129 KO lagtard image
elso 10 partiban 5-szor emeltem, 2-szer 3-beteltem (jo lapjaim voltak)
Full Tilt Poker, NL Hold'em Tournament, $30,000 KO Guarantee, 15/30 Blinds, 9 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
MP2: 2,930
CO: 2,940
BTN: 11,970
SB: 5,070
BB: 2,980
UTG: 2,910
UTG+1: 420
Hero (UTG+2): 3,600
MP1: 3,180
Pre-Flop: (45) 4:spade: 4:diamond: dealt to Hero (UTG+2)
2 folds, Hero raises to 90, 2 folds, CO calls 90, BTN calls 90, SB calls 75, BB calls 60
Flop: (450) 7:diamond: 6:heart: 9:club: (5 Players)
SB checks, BB checks, Hero checks, CO checks, BTN checks
Turn: (450) 3:club: (5 Players)
SB checks, BB checks, Hero bets 300, 2 folds, SB calls 300, BB folds
River: (1,050) A:spade: (2 Players)
SB checks, Hero bets 780, SB folds
Results: 1,050 Pot
Hero mucked 4:spade: 4:diamond: and WON 1,050 (+660 NET)
mi a kérdés?
nem kerdes
ha van velemenyed ird
pre nagyobbat kéne raiselni ha jól látom ez 3 bb ilyen kis vakoknál nemtudom hogy elég e...
nagyon szép a river 2th barrel
wp :)
Preflop inkább call, esetleg fold, ugyanis korai a pozi és sok az ellenfél.
A turn bet sztem nem jó, mert nem fog mindenki dobni, és aki megad vélhetően jobb mint te. A megadó ellenfelet utána a riveren is nehéz lesz kiblöffölni, mert semmi legitim handet nem tudsz az addigi játékoddal reprezentálni.
Most szerencsés volt ez a river, és a bet is szép volt, sikerült neki eladni a sztorit... Mondjuk, ha kétkedő típus, akkor nehezen rak téged lapra és lehet, hogy megcallol ott is, de ettől függetlenül, ahogy addig ment sztem +EV volt ez a river blöff.
Preflop inkább call, esetleg fold, ugyanis korai a pozi és sok az ellenfél.
A turn bet sztem nem jó, mert nem fog mindenki dobni, és aki megad vélhetően jobb mint te. A megadó ellenfelet utána a riveren is nehéz lesz kiblöffölni, mert semmi legitim handet nem tudsz az addigi játékoddal reprezentálni.
Most szerencsés volt ez a river, és a bet is szép volt, sikerült neki eladni a sztorit... Mondjuk, ha kétkedő típus, akkor nehezen rak téged lapra és lehet, hogy megcallol ott is, de ettől függetlenül, ahogy addig ment sztem +EV volt ez a river blöff.