Full Tilt $165 flopolt sor Thayer Rasmussen ellen
Az ellenfel az egyik legjobb MTT jatekos a vilagon THAY3R Rasmussen
turn?
Full Tilt Poker, NL Hold'em Tournament, 30/60 Blinds, 9 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
MP2: 5,660
CO: 3,325
BTN: 2,955
SB: 2,375
Hero (BB): 2,350
UTG: 10,230
UTG+1: 2,690
UTG+2: 2,925
MP1: 570
Pre-Flop: (90) T:spade: 7:spade: dealt to Hero (BB)
7 folds, SB raises to 180, Hero calls 120
Flop: (360) J:club: 9:club: 8:spade: (2 Players)
SB checks, Hero bets 180, SB calls 180
Turn: (720) A:heart: (2 Players)
Ha checkel én is check, had emeljen a riveren...
Ha emel jó játékos ellen visszaemelnék annyit, hogy maradjon fold equity, hátha visszaemel...
Szerintem setje van... nagyon kiváncsi vagyok....
450-et hivott, ezt betehettem volna bocsi
1650-e maradt, nekem tobb
?
egyebkent mar kiestem, AJs
450-et hivott, ezt betehettem volna bocsi
1650-e maradt, nekem tobb
Ha emel jó játékos ellen visszaemelnék annyit, hogy maradjon fold equity, hátha visszaemel...
Nem nagyon lehet úgy visszaemelni, hogy maradjon fold equity, nincs elég nagy stack. Viszont emelni feltétlen kell sztem. Marad a push.
450 et hivott, minden keppen visszahivas, ha masert nem azert , hogy a vegen all in bemenjen ha nem duplazodik a tabla.
A kerdes: all in most es nem kockaztatni a duplazast az asztalon =eldobja
vagy: minireraise amit neki adnia kell es a riverre all in, amit megint adnia kell a pot oddsok miatt ha szettje van...
javit: mivel keves a kuloinbseg az all in meg a min reraise kozott,mennek all in...
igy gondolkodtam: nyit az A-ra, vagy van neki, vagy csak reprezentalni akarja
Ha nincs neki, es mar a flopon is csak c/c-t jatszott akkor tobb penzt nem tesz be, ha visszaemelek, de esetleg bluffoli a rivert ha csak tartok
Ha van, akkor biztonsagos riverre ujra emel, ha csak tartok, veszelyes riverre c/f vagy c/c jatszik ha csak tartok
Viszont ha A-a van es most visszaemelek, akkor egy csomo olyant eldob (A2-A7)
amivel riveren meg tesz be penzt
A tartas hatranya, hogy az eros aszok/ket parok/drillek eseten meg elvesztjuk azt, amikor valami nagyon ilyeszto lap jon (Q,T,7,treff)
(azzal nem foglalkozom, hogy Axcc-el vagy AQ-val tulhuz, mert ezekkel ugyis bemenne a penz most, es be fog menni a riveren is)
arra gondoltam, hogy set/ket par kevesbe valoszinu, mert azzal jo esellyel mehetett volna maskepp a jatek a flopon (pl. AJ,A9,A8-al, 88-JJ-el o nyithatott/cr-elhetett volna)
elkpepzelhetonek valami made hand/draw kevereket pl. AQ/AT tartottam vagy total bluffot
csak tartottam, a river (valami off suited x) c/f-ot jatszott
Push turn.
harom dolgon gondolkoztam, a tartason, az all-inen es a minraise-en
asztalnal tartottam, de mind a haromban volt logika