Póker Fórum Archívum > Multi table > Full Tilt $165 top 2 a riveren

F16Fairlane
2008. ápr. 12. 2:40

Full Tilt $165 top 2 a riveren

nagyjabol azonnal meghivta a rivert

Full Tilt Poker, NL Hold'em Tournament, 20/40 Blinds, 9 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter

UTG+1: 3,995
UTG+2: 3,360
MP1: 3,055
MP2: 2,890
Hero (CO): 3,105
BTN: 2,740
SB: 2,025
BB: 2,900
UTG: 2,930

Pre-Flop: (60) J:club: K:spade: dealt to Hero (CO)
3 folds, MP1 calls 40, MP2 folds, Hero raises to 180, BTN folds, SB calls 160, BB folds, MP1 calls 140

Flop: (580) 7:club: J:heart: 8:heart: (3 Players)
SB checks, MP1 bets 200, Hero raises to 600, SB folds, MP1 calls 400

Turn: (1,780) T:diamond: (2 Players)
MP1 checks, Hero checks

River: (1,780) K:diamond: (2 Players)
MP1 bets 1,360

Zoleee
Válasz F16Fairlane kommentjére
2008. ápr. 12. 3:01

Szerintem verve vagy, én elengendném. Megpróbáltad elvinni pozícióból, szerintem én is így játszom, ha már preflop emelek.
Bár én preflop hajlok a dobáshoz. Nehezen, illetve csak sok kockázattal játszható nyerőre ez a lapkombináció...

F16Fairlane
Válasz Zoleee kommentjére
2008. ápr. 12. 4:07

vegulis bedobtam

Gus
2008. ápr. 12. 14:51

hat , probalok rajonni a "taktikad"-ra, nem megy...
Jk off kozeprol hmm,en neha lopok vele, de nem amikor van az asztalon 600+ !! vak , es semmikep nem eroskodok vele flopra is ugy, hogy a turnon nem tolom tovabb...ott kiderult volna mije van...szerintem jol jatszotta meg akarmilye is volt..(ha abbol indulok ki, hogy a reraisedet megadta, turnre nem hivtal es O elolrol hivott Rad a riveren, akar ugrasztas is lehetett, sokan jatsszak ugy, hogy tulkeppen a reraise magadasaval keszitik elo a bloffot, ott hitetik el a zsugat-Te el is hitted)
javaslat: ne tolj bele ennyit ilyen zsugaba amikor mindenkinek van 50+ vakja..

F16Fairlane
Válasz Gus kommentjére
2008. ápr. 12. 15:21

hat , probalok rajonni a "taktikad"-ra, nem megy...
Jk off kozeprol hmm,en neha lopok vele, de nem amikor van az asztalon 600+ !! vak , es semmikep nem eroskodok vele flopra is ugy, hogy a turnon nem tolom tovabb...ott kiderult volna mije van...szerintem jol jatszotta meg akarmilye is volt..

nem akartam a teljes setup-ot leirni, a srac 2 korrel kesobb esett ki 100BB deepen amikor preflop bestackeltek a QQ-jat egy AA-al, szoval ilyen fiu volt, es ez eddigre mar ki is derult nagyjabol

sokat limpelt, es o volt a fo celpontom, vele akartam sok potot jatszani, mig alacsony a vak

CO-bol tamadtam, raadasul a btn egy eleg feszes pali volt, tehat az varhato volt, hogy poziciom lesz vegig

amikor emeltem a flopon az volt a tervem, hogy nem kor/T/9 turnon ujra hivok
termeszetesen a leheto legrosszabb turn-t elcsekkeltem

river volt a kerdeses egyedul

Gus
2008. ápr. 14. 15:43

na akkor elmondom a "titkot" miert kell vigyazni a JK - val .. :o) (nem ugyanaz, mint lopni preflop)
Ha emelsz JK ra, az esetek TOBBSEGEBEN olyan fogja megadni, akinek van AT AJ AQ AK JQ QK TJs JQs es ezek szines variacioi... (van nehany olyan ami meg jon jatszani, de sokkal kevesebb azokra az esely, itt nem ez lessz a lenyeg)

tehat, ha floppolsz 2 part,ha eltalal a flop, akkor a masiknak milye lehet: lehet ugyanugy top parja, lehet sor draw-ja, nyitott,zart, szoval jatszik minden mint a moziban... Ha floppolsz egy sort, nehez penzt huzni bele, mert meszirol latszik... Velemenyem szerint egyszeruen nem fizet ki hosszu tavon... Eldobatni nem lehet veluk a flopon,viszont 8-10 out ellen meg nem tul okos dolog tolni bele a zsetont. ha vegiggondolod, alig van olyan lap variacio ahol tutira tolhatod bele a zsetont... viszont tul sok olyan variacio van,amikor "megeri" a C bet, megeri megadni a pot odds miatt stb , de a turn csunyan megfordithatja az allast ( ezert hivjak "turn" -nek :o) ) es pl top 2 parbol mehetsz a sunyiba a sorja ellen...

tehat: JK egy NAGYON GYENGE lap, amit nagyon nehez jol megjatszani flop utan ,mint ahogy a Te eseted is mutatja....Eppen ezert flopra azzal a zsugaval akkora vakoknal reraiselni abszolut nem eri meg!! lassan kell jatszani ha mar elkezdted es nem kell szegyellni eldobni sem...lehetoleg mielott beletolsz tul sokat..

akinek van pokertracker vagy mi, ami mutaja a lapokkal a nyero-veszto statisztikat , attol szivesen latnek itt valami szamot a JKo rol, mennyire nyero vagy buko...

peterpanic
Válasz Gus kommentjére
2008. ápr. 14. 16:41

fogalmam sincs ki vagy Gus, es en is biztos megengedtem magamnak egyket durvabb hozzászólást (sajnálom, néha azthiszem túl kritikus vagyok), de biztos nem oktatnék ki egy magas buyines versenyeken játszó embert a KJ veszélyeiről, mert ezekkel még egy átlagos mikrolimites játékos is tisztában van.

Agostini
Válasz peterpanic kommentjére
2008. ápr. 14. 16:59

fogalmam sincs ki vagy Gus, es en is biztos megengedtem magamnak egyket durvabb hozzászólást (sajnálom, néha azthiszem túl kritikus vagyok), de biztos nem oktatnék ki egy magas buyines versenyeken játszó embert a KJ veszélyeiről, mert ezekkel még egy átlagos mikrolimites játékos is tisztában van.

hmmmm... :\ már én is csak poz.ból játszom;):p

kormi88
Válasz Gus kommentjére
2008. ápr. 14. 17:18

akinek van pokertracker vagy mi, ami mutaja a lapokkal a nyero-veszto statisztikat , attol szivesen latnek itt valami szamot a JKo rol, mennyire nyero vagy buko...

KJo 0,07 BB, több mint egymillió kéz alapján
KJs 0,29 BB, ezt nem is gondoltam volna, a 14. legjobb lappár.

Jó dolog az EV táblázat. :)

Gus
Válasz peterpanic kommentjére
2008. ápr. 14. 17:22

nem allt szandekomban "kioktatni" senkit es nem allt szandekomban durvanak lenni sem.....leirtam a velemenyemet...fuggetlen attol, hogy ki milyen teten jatszik , leirtam a velemenyemet errol az osztasrol a sajat szemszogombol......
Ha KJo be beletolok 20 vakot , elbukom es berakom ide, akkor azt nem azert rakom be ide , hogy a hajamat simogassak, hanem mert kivancsi vagyok a masok velemenyere ( mint ahogy kaptam is a pofamra mert nem mentem all in az AK mmal)

Élő ügyfélszolgálat