Full Tilt $165 top 2 a riveren
nagyjabol azonnal meghivta a rivert
Full Tilt Poker, NL Hold'em Tournament, 20/40 Blinds, 9 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
UTG+1: 3,995
UTG+2: 3,360
MP1: 3,055
MP2: 2,890
Hero (CO): 3,105
BTN: 2,740
SB: 2,025
BB: 2,900
UTG: 2,930
Pre-Flop: (60) J:club: K:spade: dealt to Hero (CO)
3 folds, MP1 calls 40, MP2 folds, Hero raises to 180, BTN folds, SB calls 160, BB folds, MP1 calls 140
Flop: (580) 7:club: J:heart: 8:heart: (3 Players)
SB checks, MP1 bets 200, Hero raises to 600, SB folds, MP1 calls 400
Turn: (1,780) T:diamond: (2 Players)
MP1 checks, Hero checks
River: (1,780) K:diamond: (2 Players)
MP1 bets 1,360
Szerintem verve vagy, én elengendném. Megpróbáltad elvinni pozícióból, szerintem én is így játszom, ha már preflop emelek.
Bár én preflop hajlok a dobáshoz. Nehezen, illetve csak sok kockázattal játszható nyerőre ez a lapkombináció...
vegulis bedobtam
hat , probalok rajonni a "taktikad"-ra, nem megy...
Jk off kozeprol hmm,en neha lopok vele, de nem amikor van az asztalon 600+ !! vak , es semmikep nem eroskodok vele flopra is ugy, hogy a turnon nem tolom tovabb...ott kiderult volna mije van...szerintem jol jatszotta meg akarmilye is volt..(ha abbol indulok ki, hogy a reraisedet megadta, turnre nem hivtal es O elolrol hivott Rad a riveren, akar ugrasztas is lehetett, sokan jatsszak ugy, hogy tulkeppen a reraise magadasaval keszitik elo a bloffot, ott hitetik el a zsugat-Te el is hitted)
javaslat: ne tolj bele ennyit ilyen zsugaba amikor mindenkinek van 50+ vakja..
hat , probalok rajonni a "taktikad"-ra, nem megy...
Jk off kozeprol hmm,en neha lopok vele, de nem amikor van az asztalon 600+ !! vak , es semmikep nem eroskodok vele flopra is ugy, hogy a turnon nem tolom tovabb...ott kiderult volna mije van...szerintem jol jatszotta meg akarmilye is volt..
na akkor elmondom a "titkot" miert kell vigyazni a JK - val .. :o) (nem ugyanaz, mint lopni preflop)
Ha emelsz JK ra, az esetek TOBBSEGEBEN olyan fogja megadni, akinek van AT AJ AQ AK JQ QK TJs JQs es ezek szines variacioi... (van nehany olyan ami meg jon jatszani, de sokkal kevesebb azokra az esely, itt nem ez lessz a lenyeg)
tehat, ha floppolsz 2 part,ha eltalal a flop, akkor a masiknak milye lehet: lehet ugyanugy top parja, lehet sor draw-ja, nyitott,zart, szoval jatszik minden mint a moziban... Ha floppolsz egy sort, nehez penzt huzni bele, mert meszirol latszik... Velemenyem szerint egyszeruen nem fizet ki hosszu tavon... Eldobatni nem lehet veluk a flopon,viszont 8-10 out ellen meg nem tul okos dolog tolni bele a zsetont. ha vegiggondolod, alig van olyan lap variacio ahol tutira tolhatod bele a zsetont... viszont tul sok olyan variacio van,amikor "megeri" a C bet, megeri megadni a pot odds miatt stb , de a turn csunyan megfordithatja az allast ( ezert hivjak "turn" -nek :o) ) es pl top 2 parbol mehetsz a sunyiba a sorja ellen...
tehat: JK egy NAGYON GYENGE lap, amit nagyon nehez jol megjatszani flop utan ,mint ahogy a Te eseted is mutatja....Eppen ezert flopra azzal a zsugaval akkora vakoknal reraiselni abszolut nem eri meg!! lassan kell jatszani ha mar elkezdted es nem kell szegyellni eldobni sem...lehetoleg mielott beletolsz tul sokat..
akinek van pokertracker vagy mi, ami mutaja a lapokkal a nyero-veszto statisztikat , attol szivesen latnek itt valami szamot a JKo rol, mennyire nyero vagy buko...
fogalmam sincs ki vagy Gus, es en is biztos megengedtem magamnak egyket durvabb hozzászólást (sajnálom, néha azthiszem túl kritikus vagyok), de biztos nem oktatnék ki egy magas buyines versenyeken játszó embert a KJ veszélyeiről, mert ezekkel még egy átlagos mikrolimites játékos is tisztában van.
fogalmam sincs ki vagy Gus, es en is biztos megengedtem magamnak egyket durvabb hozzászólást (sajnálom, néha azthiszem túl kritikus vagyok), de biztos nem oktatnék ki egy magas buyines versenyeken játszó embert a KJ veszélyeiről, mert ezekkel még egy átlagos mikrolimites játékos is tisztában van.
akinek van pokertracker vagy mi, ami mutaja a lapokkal a nyero-veszto statisztikat , attol szivesen latnek itt valami szamot a JKo rol, mennyire nyero vagy buko...