Gagyi egyetemi final table
Eljutottam üggyel bajjal egy egyetemi poker party final tabléhez ST-ként,ahol a raise allin 10 2 vel call J 6 al kezdve minden látható volt magyarul stratégia kukába és probalni feszülni...
Na most FT 10 fős nalam egy 1150-es stack vakok 75/150.
MP2 ben ülök amikor az UTG allin megy kb 500-as stackjével. No read annyit tudok hogy kb 2-3 normalis játékos ült még az asztalnal de ez nem tartozott közéjük szal ANY TWO CARDS nála.
Nálam A10o...???? Szerintetek?
+info hogy az asztal elég feszes, miutan 1-2 CL van akik mar bedobtak mögöttem a többieknek 1000-1500 stack.
Kifizetési struktúra fontos lehet, de szerintem call.
Tornán az első pár hely a cél, szóval ha nincs nagy tered játszani (10-20bb-nél laza játéknál), be kell vállalni szitukat, nem kell nagyon feszesen játszani.
!
Az első 3 kap egy üveg szeszes italt!
Az első 3 kap egy üveg szeszes italt!
díjak?
Azért tisztázzuk pontosan a 3 üveg definícóját?Nem mindegy,hogy 3. hely csatos bambi,2. hely Kőbányai,3. hely Ballantines?:-)Csak a stratégia végett:-)
+
Asszem az első egy üveg fütyit kapott, 2. asszem 5csillagos metaxa 3. talan egy üveg 0,7-es jagermeistert
easy raise all in & büszkén mutatunk :)
%
Én is igy gondolom reraise allin....
Fold! Vhogy be kellene csorogni mutatas nelkul a 3-ba :)
Nem tudok versenyezni, de szvsz telleg dobhato. Max kicsit elol vagy (de sokszor nagyon hatul), en inkabb a Fe-s helyzeteket ragadnam meg, es tologatnam befele ha jo a szitu. Itt hiaba jatszol 66-34-t, ha bukod, kb semmi eselyed nem marad berugni.
J6-al adnám simán :D
Amúgy AT-vel is, tét nélkül simán belefér.