Teljesen standard leosztások. Napjában több száz ilyenem van.
Amiket beírtál mind a kettőnél hátul voltál, nem volt szerencséd így a jobb lap nyert ehhez szokj hozzá mert tízből kilencszer ez így lesz!
Amiket beírtál mind a kettőnél hátul voltál, nem volt szerencséd így a jobb lap nyert ehhez szokj hozzá mert tízből kilencszer ez így lesz!
Sajnos ma nem sikerült hyper szat.ról bejutni 11$ versenyekre így nem indulhatok rajtuk!
Volt 1 floppolt 2 páros ollém, ahol river sora esett , így 1 verseny maradt mára ahol nem állok valami fényesen :/
OUT AJo v 22
Kedves Hajnii
Sajnos több barátom is azt mondja, pénzt kérsz kölcsön.
Nem lenne baj, mert barátokat kisegít az ember.
Én is tettem feléd egy gesztust, meghívtalak a Home game csoportba, fizettem volna a beugródat. Te erről lemondtál. Később meggondoltad magad és neveztél,csak pénzt nem küldtél. Balek Csiga meg feloldott,ezáltal a te indulási pénzed hiányzik, igaz csak egy nap indultál. Nem a tíz dollár hiányzik, csak a becsület.
Sajnálom, hogy nem vagy alázatos a pókerhez, a pókeres társadalomhoz és sajnálom hogy ezt nem érted meg.
Sok szerencsét az életben....
melyikre gondoltál?:)
Kedves Hajnii
Sajnos több barátom is azt mondja, pénzt kérsz kölcsön.
Nem lenne baj, mert barátokat kisegít az ember.
Én is tettem feléd egy gesztust, meghívtalak a Home game csoportba, fizettem volna a beugródat. Te erről lemondtál. Később meggondoltad magad és neveztél,csak pénzt nem küldtél. Balek Csiga meg feloldott,ezáltal a te indulási pénzed hiányzik, igaz csak egy nap indultál. Nem a tíz dollár hiányzik, csak a becsület.
Sajnálom, hogy nem vagy alázatos a pókerhez, a pókeres társadalomhoz és sajnálom hogy ezt nem érted meg.
Sok szerencsét az életben....
Szerintem hiaba csinalsz mar barmilyen uj topikot, blogot, irkalsz privit, stb... Mindenki szemeben csak egy hatalmas koldusfish maradsz!
Netrol : Hát nemtudom hogy érted , de hát szerintem mind2-n elől voltam :D:D
Palesz: Csigának írtam üzenetet , nem tudtam lejátszani a bajnokságot sajnos más dolgaim voltak helyette de azt a 10$ elfogom neki a jövőhéten utalni. vagyis ezen a héten :)