Póker Fórum Archívum > Multi table > Hajniiiii MTT Élményei.

Jymaster111
Válasz Hajniiiii kommentjére
2016. febr. 21. 0:05

Teljesen standard leosztások. Napjában több száz ilyenem van.

Netrol
2016. febr. 21. 5:50

Amiket beírtál mind a kettőnél hátul voltál, nem volt szerencséd így a jobb lap nyert ehhez szokj hozzá mert tízből kilencszer ez így lesz!

Hajniiiii
Válasz Netrol kommentjére
2016. febr. 21. 18:18

Amiket beírtál mind a kettőnél hátul voltál, nem volt szerencséd így a jobb lap nyert ehhez szokj hozzá mert tízből kilencszer ez így lesz!

melyikre gondoltál?:)

Tegnapi nap förtelmes volt...
A magas színnel belefutottam 1 színsorba is :DD

Hajniiiii
2016. febr. 21. 20:22

Sajnos ma nem sikerült hyper szat.ról bejutni 11$ versenyekre így nem indulhatok rajtuk!
Volt 1 floppolt 2 páros ollém, ahol river sora esett , így 1 verseny maradt mára ahol nem állok valami fényesen :/

Hajniiiii
2016. febr. 21. 21:28

OUT AJo v 22

Palesz76
2016. febr. 22. 10:30

Kedves Hajnii
Sajnos több barátom is azt mondja, pénzt kérsz kölcsön.
Nem lenne baj, mert barátokat kisegít az ember.
Én is tettem feléd egy gesztust, meghívtalak a Home game csoportba, fizettem volna a beugródat. Te erről lemondtál. Később meggondoltad magad és neveztél,csak pénzt nem küldtél. Balek Csiga meg feloldott,ezáltal a te indulási pénzed hiányzik, igaz csak egy nap indultál. Nem a tíz dollár hiányzik, csak a becsület.
Sajnálom, hogy nem vagy alázatos a pókerhez, a pókeres társadalomhoz és sajnálom hogy ezt nem érted meg.
Sok szerencsét az életben....

Netrol
2016. febr. 22. 10:40

melyikre gondoltál?:)

Ezekre:
"1010>99 esélytelen voltam."
"hát igen sajna mostis A10s>QKo pre all in esélyem nem volt."

csiga19794
Válasz Palesz76 kommentjére
2016. febr. 22. 11:01

Kedves Hajnii
Sajnos több barátom is azt mondja, pénzt kérsz kölcsön.
Nem lenne baj, mert barátokat kisegít az ember.
Én is tettem feléd egy gesztust, meghívtalak a Home game csoportba, fizettem volna a beugródat. Te erről lemondtál. Később meggondoltad magad és neveztél,csak pénzt nem küldtél. Balek Csiga meg feloldott,ezáltal a te indulási pénzed hiányzik, igaz csak egy nap indultál. Nem a tíz dollár hiányzik, csak a becsület.
Sajnálom, hogy nem vagy alázatos a pókerhez, a pókeres társadalomhoz és sajnálom hogy ezt nem érted meg.
Sok szerencsét az életben....

A balek helyett úgy fogalmaznék,hogy mi megadtuk az esélyt és az ártatlanok vélelmét,amit kértél.
Remélem rendbe szeded az életed. Géel hozzá!

xieung
2016. febr. 22. 11:52

Szerintem hiaba csinalsz mar barmilyen uj topikot, blogot, irkalsz privit, stb... Mindenki szemeben csak egy hatalmas koldusfish maradsz!

Hajniiiii
2016. febr. 22. 23:17

Netrol : Hát nemtudom hogy érted , de hát szerintem mind2-n elől voltam :D:D
Palesz: Csigának írtam üzenetet , nem tudtam lejátszani a bajnokságot sajnos más dolgaim voltak helyette de azt a 10$ elfogom neki a jövőhéten utalni. vagyis ezen a héten :)

Élő ügyfélszolgálat