Póker Fórum Archívum > Multi table > Hajniiiii MTT Élményei.

dudu2020365
Válasz Hajniiiii kommentjére
2016. máj. 6. 7:42

Nagyba vagy sehogy!

DrBuru
2016. máj. 6. 9:12

Hajniiii! Vigyázz a rolloddal! 20-50 között is vannak szép versenyek! Tudom, hogy most visz a hév előre, de légy óvatos és építkezz kicsikből tovább, ha jó vagy (es ezt már bizonyítani kezdted) akkor haladsz tovább. Szurkolok neked!

naggeri
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. máj. 6. 9:39

Én attól tartok,hogy vasárnapra már csomagozni fog,ami 100%ban lesz eladó:)
Addigra az omaha regek lerendezik,de ne legyen igazam.
Naggeri,majd vegyél belőle pár %ot,ha már áttolt pár BI-t:)

Igazabol nem tudtam vele nagyon handbe keveredni mert annyira feszesen jatszott (ami jó !) Valszeg addigra bukott mar annyit h rafeszuljon a storyra. Hajni ha meg nincs tapasztalatod egy jatekban es szeretned magad benne kiprobalni javaslom a plo10 ill az alatt. Lehet a penz nem motival ott annyira de arra boven jo h gyakorolj es Teszteld a strategiad :)
Nem azt mondom h plo100 on nem tudsz nyerni, csak kisebb ra az eselyed h hosszutavon nyerj ott ugy h -feltetelezem- nem sok munkat /tanulast fektettel a jatekba. Gl egyebkent szep scoore-jaid vannak, csakhat igen BRM sajnos Mtt re hatvanyozottan szukseges. A legjobbakkal is elofordul h honapokig (evekig?) Minuszolnak.

Alehandro
Válasz DrBuru kommentjére
2016. máj. 6. 9:41

Hajniiii! Vigyázz a rolloddal! 20-50 között is vannak szép versenyek! Tudom, hogy most visz a hév előre, de légy óvatos és építkezz kicsikből tovább, ha jó vagy (es ezt már bizonyítani kezdted) akkor haladsz tovább. Szurkolok neked!

Na jó, de azok biztos nem fizetnek olyan jól, mint például a $320 Thursday Thrill!

Netrol
2016. máj. 6. 12:35

Te Hajni mielőtt tényleg elszórod a pénzed küldj át nekem 500$-t letétbe teszem, ha elbuknád a rollod legyen mihez nyúlni!

Koszka9999
Válasz Netrol kommentjére
2016. máj. 6. 21:43

Bounty Builderen 7 vakosnak mit sikerült raise/foldolnod?

regie
2016. máj. 6. 23:42

Akik követik valaki játékát tanulni szeretnének?

Jymaster111
Válasz Koszka9999 kommentjére
2016. máj. 6. 23:59

Bounty Builderen 7 vakosnak mit sikerült raise/foldolnod?

Szerinted tudja, mennyi az a 7bb, és hogy az ellen kb semmit nem lehet R/F-olni? :D :D

naggeri
2016. máj. 7. 4:39

En ugy tudom 7bb nek meg pont lehet rfoldolni btw. De javitsatok ki ha nem :)

SajtiEgon
Válasz naggeri kommentjére
2016. máj. 7. 7:25

En ugy tudom 7bb nek meg pont lehet rfoldolni btw. De javitsatok ki ha nem :)

Phil Mellmuth-tól tudom, hogy LEHET! :D

Élő ügyfélszolgálat