1k verseny az azert kemeny, egyenesen vagy szatrol?
Buborek lett a saton..
hat csunya vege lesz ennek, siman tapasztalatbol is, hany ilyen topic volt mar... camillo, isildulzero, kockapoker... ott is sokan probaltak segiteni hogy talan nem kene, de mint most is ott se hatott...
max valami csoda folytan nem broke lesz a vege, aztan megint johetnek a centes jatekok...
jo lenne ez befejezni hajni, belabacsinak se derogal 10$ os versenyeket jatszani, akkor neked miert?
sot 10$ os sng-t se... ezt arra irom amikor irtad hogy te nem fogsz par $-ert kis nevezesu versenyeken jatszani...
Hát az biztos, hogy Bélabácsi alapvetően nem egy hülye ember, ez talán jó lehet kiindulási pontnak. :D
amúgymeg' nem tudom,hogy mit magyaráztok, most összenyert 5-6k-t, abból nehogy ne játszhasson már egy ezer dolcsis versenyt... Még marad 5-re pénz :D
Big 109-bűűűűű ki,Bounty 109-be beeee... C'mon Hajniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) GLGLGLGLGLGL
:D :D :D
Hajni kemény.Hajrá Hajni
Skacok, érdemes bekapcsolnom a gépet vagy inkább maradjak az éjjel nappal budapestnél? Chips szotyi van itthon.
érdemes :D hasít
Hát az biztos, hogy Bélabácsi alapvetően nem egy hülye ember, ez talán jó lehet kiindulási pontnak. :D
amúgymeg' nem tudom,hogy mit magyaráztok, most összenyert 5-6k-t, abból nehogy ne játszhasson már egy ezer dolcsis versenyt... Még marad 5-re pénz :D
Ezt egyebkent en sem ertem a kommentekben.
Az, hogy heteken keresztul a legkulonfelebb modokon tarhalt es egette magat, az verciki.
De az, hogy a megnyert sajat penzet mire kolti, ahhoz senkinek semmi koze.