Hajni, jojjon meg az eszed! abszolute kotekedes nelkul irom ezt. kaptal egy nagy eselyt, ha komolyan akarsz a pokerrel foglalkozni, ha nem az mas kerdes, ha csak hobbi akkor hajra, es ne is olvasd tovabb.
lett egy szuper rollod, amibol tudsz orakat venni, es tudsz jatszani egy normalis limiten, es meg tartalekod is lesz az alap kiadasaidra. keress meg egy mtt oktatot aki segit a jatekod fejleszteseben, abban hogy milyen versenyeken indulj, stb... gondolj bele hogy nem biztos hogy meg egyszer lessz ilyen lehetoseged!!!
Úgy látom csak nem félsz a bőrödbe és játszol a tűzzel. Ugy gondolod,h cashben,mtt-ben és HU-ban is vered a mezőnyt? Én nem sajnálom senkitől a nyereményét,de nagy baj lesz ebből! Meglepődnék,ha a hyper hu-nak csak az alapjaival is tisztában lennél.
Hajni ne szivass, hova tüntél? Már megkezdtem egy nagy zacskó szotyit!
Hajni ne szivass, hova tüntél? Már megkezdtem egy nagy zacskó szotyit!
Lehet megérkezett a pénze és Vajnánál pörgeti a ruletett :D
Írom a forgatókönyvet! Címe:
"A makulátlan bubijátékos tündöklése és bukása"
[video=youtube;uFq9sJMmbEg]https://www.youtube.com/watch?v=uFq9sJMmbEg[/video]
KOCKAPOKER ujjra támad!!!! , felébredt és máris mindent tol, de most csak 22 asztal, lehet kőzben reggelizik...:D
Nekem is az jutott eszembe, amit isildurról nyilatkoztak: ISTEN ADTA TEHETSÉGE VAN!!!!!!!!!! nem is játszott HU-z, azt is max 1.5 dodón.... két hete még 20 dolcsikért könyörgött, ma meg szedi szét az 1K HU-ot, ami az a szint, hogy évekig kell vért izzadva matekozni meg minden, hogy elérj oda( ha van tehetséged egyáltalán), ő meg "ááá tolok egyet, ha már nyeretem 500on is...sima" és oktat... mi ez ha nem az emberi elme csodája????? Akadémia "Év játékosa" medál nincs?
Igen polihisztor 12/9 el meg 3 as szrííbettel! xDD hesteg 2006