Póker Fórum Archívum > Multi table > Hajniiiii MTT Élményei.

LockPickPoki
Válasz Hajniiiii kommentjére
2016. máj. 14. 18:51

Te HS pro vagy én meg sneci :D :D

Hajniiiii
2016. máj. 14. 18:54

azért 300 felett is vannak elég laza játékosok.
lent van a flush , sorok , és meg meri adni AA al a 3bet all in riveren :D :D

Hajniiiii
2016. máj. 14. 18:58

nem terveztem játszani , de ezt a 109$ Saturday Duel letolom! Let's do it !

WINAMAXDONK
2016. máj. 14. 19:02

Még nem tisztelnek ,de idővel majd rájönnek h ki az ur a háznál.Pár hét és sztem rád se fognak ülni 500+on és nyugodtan várhatod a fisheket.Persze ehhez igy kell folytatni és dominálni a limit regjeit.

Lola
2016. máj. 14. 19:05

Szoktam nézni néha a hs hu asztalokat,akivel tegnap játszottál,egy NAGYON gyenge srác volt....Láttam párx játszani.igazi veréb ...Ezt csak azért mondom,hogy ne szállj el,mert szerencséd volt hogy ellene játszottál,nála sokkal komolyabb emberkék is vannak azokon a téteken....

szroli
2016. máj. 14. 19:06

Hajrá Hajni

Nottobe
Válasz Lola kommentjére
2016. máj. 14. 19:08

Szoktam nézni néha a hs hu asztalokat,akivel tegnap játszottál,egy NAGYON gyenge srác volt....Láttam párx játszani.igazi veréb ...Ezt csak azért mondom,hogy ne szállj el,mert szerencséd volt hogy ellene játszottál,nála sokkal komolyabb emberkék is vannak azokon a téteken....

Majd azok is meg lesznek b@szkodva rendesen!

Lola
Válasz Nottobe kommentjére
2016. máj. 14. 19:09

Majd azok is meg lesznek b@szkodva rendesen!

Nem hiszem......Remélem legalább azzal tisztában van hajniii,hogy kiket kell elkerülnie...:)

Nottobe
2016. máj. 14. 19:15

LAtom azert egy laza 7asztalt sikerult felloni :D

WINAMAXDONK
Válasz Lola kommentjére
2016. máj. 14. 19:17

Kik ugy öszintén?Hagyjad már azokat a verebeket, ez a caameeel is vmi topreg és nem preflopp allinekkel alázta Hajniii hanem NonSD ownolta.Egyedül max Adonist kell kerülnie ,mindenki más ellen nyerő esély.Meg Turbokat tolni nem hypereket mert itt jobban kijön h jobb postflop mint ezek a verebek.

Élő ügyfélszolgálat