Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Multi table > Hajniiiii MTT Élményei.

WINAMAXDONK
Válasz Hajniiiii kommentjére
2016. máj. 15. 3:17

Mondjuk ezzel a letiltással a benned rejlő marketingérték is csökken. Ki kell szolgálni a híveket,sztem egy ilyen típusu bálvány ugy kellett a magyar pokernek mint a falat kenyér.Legutoljára bélabácsi feltünésénél éreztem ilyen bizsergést.A brandet amit felépítettél ne rombold le ezzel h nem csöpögtetsz magadból.

Hajniiiii
2016. máj. 15. 3:31

nagy volt a - :(((
Aztán beültem 2000 HU PLO ahol egyből dupláztam első partyban.

Come back !

WINAMAXDONK
2016. máj. 15. 3:32

Királyság!Nehogy bustozz ma mert énmár fekszek elég volt mára, és szeretnék még hörögni Scoopon FT-den,Jymaster meg agyvérzést kapna, vagy besárgulna.

T.A.F.K.A.R.
2016. máj. 15. 3:32

kár hogy a híres hu sng regulár spirited pont akkor tűnt el a hu lobbyból, amikor Hajni megtanult sng-zni, jó kis meccseket tolhatnának a rajongóknak :confused: :(

WINAMAXDONK
Válasz T.A.F.K.A.R. kommentjére
2016. máj. 15. 3:35

kár hogy a híres hu sng regulár spirited pont akkor tűnt el a hu lobbyból, amikor Hajni megtanult sng-zni, jó kis meccseket tolhatnának a rajongóknak :confused: :(

Az nem lett vna piskóta, de inkább a külföldiek mert ugy nem tudtam vna h melyik ujjamba harapjak.Amugy szted Spiri lemert volna ülni Hajniival?Elég pofás lett a grafja és sztem már híre is van h van egy ujabb HS reg.

Krejdül
2016. máj. 15. 4:08

nagy volt a - :(((
Aztán beültem 2000 HU PLO ahol egyből dupláztam első partyban.

Come back !

Ennyi. Ez a titok. Ha buksz mondjuk 10 beülőt, akkor fel kell menni 10-szeres tétre, és ott visszakérni!

LockPickPoki
2016. máj. 15. 5:22

mtt 215$ 162$ 109$ + sat,stb. bukó
HU 1k$ 500$ 300$ bukó (lehet több is,ennyit láttam)
most talán 10/20$ PLO zoom-on visszajön kicsit
GL

LockPickPoki
Válasz Krejdül kommentjére
2016. máj. 15. 5:30

ráült nlzkm9 2 entrivel, amsogood is 2 entrivel,remélem nem esik bántódásuk :D :D :D

xieung
2016. máj. 15. 11:17

Imádom ezt az oldalt! :)) Pörög a fórum rendesen! Hajni bácsit sztem ezért fizetik :)

Netrol
Válasz LockPickPoki kommentjére
2016. máj. 15. 11:25

ráült nlzkm9 2 entrivel, amsogood is 2 entrivel,remélem nem esik bántódásuk :D :D :D

Ennek mi lett a vége??

Élő ügyfélszolgálat