Hat ez milyen???
Sziasztok!
Ime egy party, ami akkor tortent, amikor mar csak ~ 45-en voltunk 230-bol, egy $10-os tornan. Durvan a 20. helyen alltam.
Full Tilt (9 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)
Preflop: Hero is UTG with T, T. SB posts a blind of 80.
Hero calls, UTG+1 raises, 5 folds, SB (poster) calls, 1 fold, Hero calls.
Flop: T, 3, 8 (3 players)
SB checks, Hero bets 4250 (All-In), UTG+1 folds, SB calls 3590 (All-In).
Turn: 6 (2 players, 2 all-in)
River: 2 (2 players, 2 all-in)
Final Pot:
Results in white below:
SB has 5c Ac (flush, ace high).
Hero has Th Td (three of a kind, tens).
Outcome: SB wins .
Probaltam vedeni a lapomat, de ugy tunik, flush huzo is eleg tuti lapnak tunt ahhoz, hogy az SB az osszes zsetonjaval callolja az all-in-emet.
Nektek is eleg szokott lenni az 1:2-hoz ilyen helyzetben? Mi a tapasztalatotok, ilyen nem kielezett helyzetben sokan adjak meg az all-int teljes stackjukkel flush huzoval?
Eddig azt gondoltam az 1:2-hoz nem tul kecsegeto, de ugy tunik sokan adjak, majd makolnak.
Raadasul mivel set-em volt, neki a 9 outjabol mar csak 5 maradt. Na ebbol kapott 2-t is. Ez keeeesz. :)
Szerintem akkor érdemes csak bepakolni a pénzt, ha megvan a megfelelő pot oddsunk a javulásra. Nálam viszonylag egyszerű a képlet: Amikor ez nincs meg, akkor bedobom, kivételek persze bizonyos szituációkban, ritkán előfordulhatnak.
UTG-ből TT-el emelek,nem csak a set value-ra megyek...
Ha már megjött a tercem,akkor nem tolom be(bár stack méreteket nem látok,sőt azt sem h UTG+1 mennyit emelt stb...),hanem csak hívott annyit,h ne legyen meg a drawra az odds-a a többieknek...
Meg ha bele donkolsz akkor UTG+1 auto rád emel és egyből stackelheted is be....
iu:Ha akkorák a stack sizek,h flopon a push,nem egy csúnya overbet,akkor sorry,de ettől fügetlenül TT-el sztem érdemes nyitni UTG-ből IS!
Szerintem akkor érdemes csak bepakolni a pénzt, ha megvan a megfelelő pot oddsunk a javulásra. Nálam viszonylag egyszerű a képlet: Amikor ez nincs meg, akkor bedobom, kivételek persze bizonyos szituációkban, ritkán előfordulhatnak.