Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Multi table > Hat ez milyen???

Venus57
2008. máj. 7. 19:28

Hat ez milyen???

Sziasztok!

Ime egy party, ami akkor tortent, amikor mar csak ~ 45-en voltunk 230-bol, egy $10-os tornan. Durvan a 20. helyen alltam.

Full Tilt (9 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)

Preflop: Hero is UTG with TImage, TImage. SB posts a blind of 80.
Hero calls, UTG+1 raises, 5 folds, SB (poster) calls, 1 fold, Hero calls.

Flop: TImage, 3Image, 8Image (3 players)
SB checks, Hero bets 4250 (All-In), UTG+1 folds, SB calls 3590 (All-In).

Turn: 6Image (2 players, 2 all-in)

River: 2Image (2 players, 2 all-in)

Final Pot:

Results in white below:
SB has 5c Ac (flush, ace high).
Hero has Th Td (three of a kind, tens).
Outcome: SB wins .

Probaltam vedeni a lapomat, de ugy tunik, flush huzo is eleg tuti lapnak tunt ahhoz, hogy az SB az osszes zsetonjaval callolja az all-in-emet.

Nektek is eleg szokott lenni az 1:2-hoz ilyen helyzetben? Mi a tapasztalatotok, ilyen nem kielezett helyzetben sokan adjak meg az all-int teljes stackjukkel flush huzoval?

Eddig azt gondoltam az 1:2-hoz nem tul kecsegeto, de ugy tunik sokan adjak, majd makolnak.

Raadasul mivel set-em volt, neki a 9 outjabol mar csak 5 maradt. Na ebbol kapott 2-t is. Ez keeeesz. :)

kanrich_
Válasz Venus57 kommentjére
2008. máj. 8. 2:42

Szerintem akkor érdemes csak bepakolni a pénzt, ha megvan a megfelelő pot oddsunk a javulásra. Nálam viszonylag egyszerű a képlet: Amikor ez nincs meg, akkor bedobom, kivételek persze bizonyos szituációkban, ritkán előfordulhatnak.

CrisRoniii7
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 8. 7:27

UTG-ből TT-el emelek,nem csak a set value-ra megyek...
Ha már megjött a tercem,akkor nem tolom be(bár stack méreteket nem látok,sőt azt sem h UTG+1 mennyit emelt stb...),hanem csak hívott annyit,h ne legyen meg a drawra az odds-a a többieknek...
Meg ha bele donkolsz akkor UTG+1 auto rád emel és egyből stackelheted is be....

iu:Ha akkorák a stack sizek,h flopon a push,nem egy csúnya overbet,akkor sorry,de ettől fügetlenül TT-el sztem érdemes nyitni UTG-ből IS!

Venus57
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 8. 8:22

Szerintem akkor érdemes csak bepakolni a pénzt, ha megvan a megfelelő pot oddsunk a javulásra. Nálam viszonylag egyszerű a képlet: Amikor ez nincs meg, akkor bedobom, kivételek persze bizonyos szituációkban, ritkán előfordulhatnak.

Azert toltam be, mert ki akartam emelni a gyanithatoan flush-huzoval rendelkezo ellent. Mivel flush huzoval alaphelyzetben is csak 35% eselye van javulni (o nem tudhatta, hogy fullosodhatok), neki nagyon rossz pot odds-ot adtam a tartasra, nem is beszelve arrol, hogy neki be kellett tolni a teljes stackjet.

Ugy hogy set-em volt, neki mar csak 5 outja volt, en meg durvan az esetek 30%-ban fullosodhattam. Sztem ez nem rossz.

Élő ügyfélszolgálat