Így van. Ez nem lehet semmiképp sem a te hibád. Biztos a csillagok...
Ahogy írtam ez a szerencsések szlogenje. De én már mást is megfigyeltem a nem hidegek és a punci nélküliek is jobban nyernek mert ők az élet jó dolgait itt kapják vissza
előre megmondtam hogy nem az LG vagy más néven elgé vagy más néven lucky gay vagy más néven szerencsés **** válaszokat várom!!!!!!!!!!!!!! akik nem hidegek és puncit is csak keritésre rajzolva láttak!!!!!!!!!!!!!!
Tehát véleményed szerint minden nyerő pokeres meleg. Mert akkor van itt jó pár óriási b.uzi! :))
kizárólag csak az én hibám tudom, te meg biztos a felhívtad a pénzenergiát azért lettél LG és ez nem a tv márka.....
Lolos topik. :))
Azt is fájdalmas olvasni amikor ilyen alaptalan, alátámasztatlan általánosításokat ír egy kezdő. De amikor valaki ennyi játékkal a háta mögött írja...
Tényleg úgy érzed, hogy akik nyerő játékosok ("kiválasztottak") lettek azok nem a beleölt tanulás, fegyelem, kitartás stb miatt lettek azok
Mind Games :D
[video=youtube;H6G2s6LNQQY]https://www.youtube.com/watch?v=H6G2s6LNQQY[/video]
Igazad van csak is kizárólag a tudásuk alapján nyernek a játékosok.Tehát te komolyan gondolod, hogy 10 azonos játékosból mindenki egyformán nyer, vagy esetleg elindítunk 10 robotot azonos programmal és mind egyformán nyer. looool ne legyél már ilyen vicccc
Nem kellene, de nem tudom megállni.
Ahogy írtam ez a szerencsések szlogenje.