Póker Fórum Archívum > Multi table > HUD statok MTT-re ??

Szecska
Válasz szfvkrisz kommentjére
2013. febr. 12. 14:06

az enyem:

handszam/nev/BB szam
Vpip/Pfr/3bet/fold to 3bet
Cbet/Fold to cbet/af/afq

szfvkrisz
Válasz Akameo kommentjére
2013. febr. 12. 17:28

név bb
vpip pfr 3bet vs3betfold 4bet
cbet foldtocb turncbet foldtoturncb hands

hm2-ben a main popupon belül a steal fülnél érdemes bővíteni mondjuk co-ig a restail és vs restail adatokat.

illetve a turnnél is régebben voltak hiányok, de ha jól emlékszem már beletették a következőket: turn chekraise, bet turn vs missed cbet, chek fold turn

látom pörög a topik, ezért bátorkodom egy kérdéssel, elkezdtem ismerkedni a hyper hu sngvel ongamen, hm2 ben hogy tudom azt megcsinálni, hogy egész más hud jöjjön fel headsupokra, illetve van e valami használható legyártott vagy nekem kell majd csinálni egyet?

köszi

Akameo

Köszii.. Jó a kérdésed, ez engem is érdekelne!

szfvkrisz
Válasz Szecska kommentjére
2013. febr. 12. 17:29

az enyem:

handszam/nev/BB szam
Vpip/Pfr/3bet/fold to 3bet
Cbet/Fold to cbet/af/afq

Köszii..

naggeri
2013. febr. 12. 17:44

vpip pfr 3bet ennyi doszt

TominhoPA
Válasz Akameo kommentjére
2013. febr. 12. 18:31

név bb

látom pörög a topik, ezért bátorkodom egy kérdéssel, elkezdtem ismerkedni a hyper hu sngvel ongamen, hm2 ben hogy tudom azt megcsinálni, hogy egész más hud jöjjön fel headsupokra, illetve van e valami használható legyártott vagy nekem kell majd csinálni egyet?

Akameo

HUD options-> a bal felső sarokban vannak alap HUD-ok (ahol neked most nagy valószínűleg a Default 2.0 van), ott van külön HU is (bár nem tudom mennyire jó, de kiválasztod és személyre szabod). Utána site options-on belül kiválasztod a HU-t és a seats-nél beállítod, hogy heads up.

szfvkrisz
Válasz naggeri kommentjére
2013. febr. 12. 22:51

vpip pfr 3bet ennyi doszt

Köszii.. Nekem kb. 16 adat van kirakva :)

fkf131
2013. febr. 12. 23:21

Szerintem érdemes Hud filternél is beállítani, hogy hány főre vonatkozó adatok jöjjenek be.
pl nálam 6max asztalon az 5-6-7handed trackelt handek látszódnak a statban(Azért van benne 5, mert ha 6handed-re csak 6ot állítom be, akkor ha kiesik valaki már eltűnik/0áról indul a hud).
Amúgy mivel MTT se sokszor vmi deep játék, ezért szerintem már turn c-bet foldot sem éri meg feltétlenül kitenni, hisz speciális esetben meglehet nézni, de amúgy túl sokszor nem befolyásolja a döntésünk.És mikro MTT-n szerintem ki lehet tenni a limpet is.
Nekem amúgy név/hand - VPIP/PFR/Steal/3bet/fold to 3bet - Cbet/fold to cbet/postflop agr./squeeze/limp/BB szám
Ahogy fentebb írták 8as betűmérettel, egyedül BB-t rakom 10essel.
Én így használom.

2tiWinner
Válasz fkf131 kommentjére
2013. febr. 13. 1:21

Szerintem a név teljesen felesleges, illetve igen a szűrés nem rossz ötlet, pl én szűröm bb-re is hogy ne azt lássam amit 100bb deepen csinál, 16bb-nél (bár ehhez nem árt a nagyobb minta)... De sok asztalnál kritikusabb, kevésnél tényleg hasznosabb az actiont figyelni és az alapján cselekedni, de limitfüggő persze, azért a limp/fold is hasznos lehet...

szfvkrisz
Válasz fkf131 kommentjére
2013. febr. 13. 11:18

Szerintem érdemes Hud filternél is beállítani, hogy hány főre vonatkozó adatok jöjjenek be.
pl nálam 6max asztalon az 5-6-7handed trackelt handek látszódnak a statban(Azért van benne 5, mert ha 6handed-re csak 6ot állítom be, akkor ha kiesik valaki már eltűnik/0áról indul a hud).
Amúgy mivel MTT se sokszor vmi deep játék, ezért szerintem már turn c-bet foldot sem éri meg feltétlenül kitenni, hisz speciális esetben meglehet nézni, de amúgy túl sokszor nem befolyásolja a döntésünk.És mikro MTT-n szerintem ki lehet tenni a limpet is.
Nekem amúgy név/hand - VPIP/PFR/Steal/3bet/fold to 3bet - Cbet/fold to cbet/postflop agr./squeeze/limp/BB szám
Ahogy fentebb írták 8as betűmérettel, egyedül BB-t rakom 10essel.
Én így használom.

Köszii.. Ha lent leszek Dunába, összefuthatnánk picit, hogy kiokosíts :)

szfvkrisz
Válasz 2tiWinner kommentjére
2013. febr. 13. 11:20

Szerintem a név teljesen felesleges, illetve igen a szűrés nem rossz ötlet, pl én szűröm bb-re is hogy ne azt lássam amit 100bb deepen csinál, 16bb-nél (bár ehhez nem árt a nagyobb minta)... De sok asztalnál kritikusabb, kevésnél tényleg hasznosabb az actiont figyelni és az alapján cselekedni, de limitfüggő persze, azért a limp/fold is hasznos lehet...

Köszii.. Jegyzetelem!

Élő ügyfélszolgálat