ITM elott 99
Egy 2.2 dollaros nevezesun 4000-en indultunk, most kb 750-en jatszanak, 630-tol fizet, de komolyabb osszegek (>$100) csak a final tablen vannak.
Nekem kb 7M zsetonom van, most ultettek at egy masik asztalra, ahol igy kozepes zsetonkeszletem van. Az egesz versenyben a zsetonom atlagosnak mondhato, de a chipleader kb 30M zsetonnal rendelkezik.
UTG+1 99-et kapok. Az asztalon mar tobbszor sikeresen raboltam. vakok 1000/500, 25 ante. Nalam 15000 zseton, 3000-vel nyitok. kettovel mogottem ulo all-in ramtolja (gyakorlatilag ugyanyi zsetonja van, mint nekem). Kor fold, en jovok, mit tegyek?
1. Fold
2. Call
Ez még nagyon messze van a kasszától, így én megadnám, hátha duplázok. Nem sok infód van az asztalról, így nincs mibe kapaszkodni.
Amennyiben pénzbe érsz, akkor mennyit fizet? 3-3,5$-t?! Veszett több is Mohácsnál. Cél a finaltable! A pénz ott van!
Ez még nagyon messze van a kasszától, így én megadnám, hátha duplázok. Nem sok infód van az asztalról, így nincs mibe kapaszkodni.
Amennyiben pénzbe érsz, akkor mennyit fizet? 3-3,5$-t?! Veszett több is Mohácsnál. Cél a finaltable! A pénz ott van!
Call!És ha duplázok,akkor szép stackem lesz a bubble környékére,ahol tovább épitkezhetek
Nehéz szitu. Push elölről, nem jó mert túl nagy stacked van hozzá és vagy jobb a megadó vagy coin flip . Emeléssel, meg pot commitedé teszed magad...
Peflop el kell döntened, hogy vállalod e kockázatot. Én pozícion kivül nem szeretem vállalni. De lehet, hogy én is így játszottam volna.... :)
Call, commited vagy.
Nehéz szitu. Push elölről, nem jó mert túl nagy stacked van hozzá és vagy jobb a megadó vagy coin flip . Emeléssel, meg pot commitedé teszed magad...
Peflop el kell döntened, hogy vállalod e kockázatot. Én pozícion kivül nem szeretem vállalni. De lehet, hogy én is így játszottam volna.... :)
Miert, te eldobtad volna? Vagy limpelsz es remenykedsz, hogy nem emel senki. Az itt eltoltott 2 korben szinte mindig valaki all-in-vel rabolt.
Akkor kivancsi vagyok a tobbi leosytasra is:
Elejen vagyunk kb 2000 kezdozsetonnal, de mar a chipleadernel 8000. AQo kozeprol. Emelek 500-ra (volt 3 limpelo), valaki all-in visszatolja. En elfogadtam (ez jo volt???). A5o volt nala
Egy masik osszecsapasom A9s volt nalam, KTo az ellenfelnel.
AQ : nem tudom mennyi volt a vak lehet tul nagyot emeltél, ha mondjuk csak 350-ig emelsz meg simán eldobhatod, de talán meg igy is. De ez nagyon ellenfél, asztalfüggő, mekkor a buy in a versenyre, rebuyos vagy nem... stb stb... Ha van read el is lehet fogadni.