plastikman0
Válasz olegg kommentjére
2009. aug. 6. 15:57

ha jól elnézem 2000 fő körüli téma... elég jól fizethet az ITM... ilyen csapda gyanus szituban én inkább eldobnám..

Agitator
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. aug. 6. 16:06

Szvsz nem lett volna teljesen elvetélt ötlet a call sem. Ha csak megadod, akkor valszeg riverig csekkeltek mindketten, neked megmarad a stacked egy része, a KK meg mindenképpen elviszi a potot.

Ezzel együtt abban a helyzetben sztem én is riréz allin mentem volna... klasszikus gány turniszitu :)

gorcsy
Válasz Agitator kommentjére
2009. aug. 6. 16:55

Agi nem biztos hogy a 10es magas flopot chekkelte volna

fejes1988
Válasz gorcsy kommentjére
2009. aug. 6. 17:05

Wu_Wizard = Imalucksac, aki rendkívül eredményes MTT játékos. Tökéletesen tisztába volt vele, hogy ha csak callol, egyvalaki úgyis megőrül kettőtök közül, és megpróbálja majd izolálni a shortot. Ebben az esetben, a megadás nem hogy gyengeséget, hanem elég nagy erőt mutat, a stacke harmadát callolta be, úgy h még jössz te, és az asztal CL-e. Ritka esetek egyike, de én ezt most eldobnám, pedig eléggé szeretek allin lenni.

ceewyl
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. aug. 6. 17:08

Wu_Wizard = Imalucksac, aki rendkívül eredményes MTT játékos. Tökéletesen tisztába volt vele, hogy ha csak callol, egyvalaki úgyis megőrül kettőtök közül, és megpróbálja majd izolálni a shortot. Ebben az esetben, a megadás nem hogy gyengeséget, hanem elég nagy erőt mutat, a stacke harmadát callolta be, úgy h még jössz te, és az asztal CL-e. Ritka esetek egyike, de én ezt most eldobnám, pedig eléggé szeretek allin lenni.

Úgy is dobnád, ha nem tudnád ki az ellenfél?

Agitator
2009. aug. 6. 17:19

Agi nem biztos hogy a 10es magas flopot chekkelte volna

Persze hogy nem biztos, de ha nagyon erősködik akkor még mindig tudsz dobni, és marad stacked. Mellesleg ha tényleg egy értelmes játékosról van szó, akkor tudja mi az a cooperativ play ebben a helyzetben.

Nem mondom hogy jó megoldás a call, de nem is olyan nagyon rossz szerintem.

gorcsy
Válasz Agitator kommentjére
2009. aug. 6. 17:25

Na végre találtam embert aki egyetért abban hogy hibáztam:)

Romsy
2009. aug. 6. 17:28

88-TT, AK-val is indukálhat, nem csak QQ+al, allin

fejes1988
Válasz Romsy kommentjére
2009. aug. 6. 18:30

Aki itt 88-TT-vel, illetve AK-val csak callol, az egy fish. És ezzel válaszoltam is Ceewyl kérdésére, ha nem tudom h ki ő, easy allin. Egy értelmes játékos ezzel a range-el standard allin megy, és kizárja a többieket. Itt egy callol kiteszi magát annak, h mi, esetleg a CL ráborítja az asztalt, és akkor lejátszhat egy 3 way allint egy közepes párral. Ennyi. Ez a megadás szinte könyörög az izolálásért, és hatalmas erőt mutat.

De persze nekem sosincs igazam :)

Romsy
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. aug. 6. 18:45

milyen handet zár ki az allinnel, ami veri a 88-TT, AK-t?

Élő ügyfélszolgálat