ha jól elnézem 2000 fő körüli téma... elég jól fizethet az ITM... ilyen csapda gyanus szituban én inkább eldobnám..
Szvsz nem lett volna teljesen elvetélt ötlet a call sem. Ha csak megadod, akkor valszeg riverig csekkeltek mindketten, neked megmarad a stacked egy része, a KK meg mindenképpen elviszi a potot.
Ezzel együtt abban a helyzetben sztem én is riréz allin mentem volna... klasszikus gány turniszitu :)
Agi nem biztos hogy a 10es magas flopot chekkelte volna
Wu_Wizard = Imalucksac, aki rendkívül eredményes MTT játékos. Tökéletesen tisztába volt vele, hogy ha csak callol, egyvalaki úgyis megőrül kettőtök közül, és megpróbálja majd izolálni a shortot. Ebben az esetben, a megadás nem hogy gyengeséget, hanem elég nagy erőt mutat, a stacke harmadát callolta be, úgy h még jössz te, és az asztal CL-e. Ritka esetek egyike, de én ezt most eldobnám, pedig eléggé szeretek allin lenni.
Wu_Wizard = Imalucksac, aki rendkívül eredményes MTT játékos. Tökéletesen tisztába volt vele, hogy ha csak callol, egyvalaki úgyis megőrül kettőtök közül, és megpróbálja majd izolálni a shortot. Ebben az esetben, a megadás nem hogy gyengeséget, hanem elég nagy erőt mutat, a stacke harmadát callolta be, úgy h még jössz te, és az asztal CL-e. Ritka esetek egyike, de én ezt most eldobnám, pedig eléggé szeretek allin lenni.
Agi nem biztos hogy a 10es magas flopot chekkelte volna
Na végre találtam embert aki egyetért abban hogy hibáztam:)
88-TT, AK-val is indukálhat, nem csak QQ+al, allin
Aki itt 88-TT-vel, illetve AK-val csak callol, az egy fish. És ezzel válaszoltam is Ceewyl kérdésére, ha nem tudom h ki ő, easy allin. Egy értelmes játékos ezzel a range-el standard allin megy, és kizárja a többieket. Itt egy callol kiteszi magát annak, h mi, esetleg a CL ráborítja az asztalt, és akkor lejátszhat egy 3 way allint egy közepes párral. Ennyi. Ez a megadás szinte könyörög az izolálásért, és hatalmas erőt mutat.
De persze nekem sosincs igazam :)
milyen handet zár ki az allinnel, ami veri a 88-TT, AK-t?