Sok sikert a versenyen.
Persze minden Magyarnak akik indulnak rajta.
Én jövök, már megvan a jegy. :) Csak az a para, hogy holnap meló. Egyszer belefér a kevés alvás ha továbbjutnék. :D
Szerencsére meglett 2 szatelitből a ticket, ez jó jel mindenesetre. :) Fel is emeltetem a kifizetési limitemet, biztos ami biztos. :D
Akkor eddig csak két fős a kommandó. Reméljük nem nekünk kettőnknek kell megvívni az orosz és brazil mentalista tömegekkel.
En is nevezek ra, bar nem tudom minek.. :D
Sok szerencset nekunk!
Én még mindig vakaródzóm,hogy játszak-e. Ha nem indulok rajta sok sikert kívánok nektek.
Á már most mindjárt 50000 regisztráció van. Ez nagyon hosszú játék lesz.
Á már most mindjárt 50000 regisztráció van. Ez nagyon hosszú játék lesz.
Ki milyen stratégiával támad? Én gyors triplázással tervezem a kezdést, majd ritkuló ütemű párszáz Bb-s duplázásokkal a folytatást. Amint megfelelő stackmérettel rendelkezem, folyamatos ilyesztgetésekkel tartom nyomás alatt a feszes orosz és brazil ellenfeleket.
Ki milyen stratégiával támad? Én gyors triplázással tervezem a kezdést, majd ritkuló ütemű párszáz Bb-s duplázásokkal a folytatást. Amint megfelelő stackmérettel rendelkezem, folyamatos ilyesztgetésekkel tartom nyomás alatt a feszes orosz és brazil ellenfeleket.
Inkább a Sunday Gladiator, ott kevesebb a nevezés, több esély van az ITM-re. Ez már inkább bingo mint poker:-)