Póker Fórum Archívum > Multi table > Jubileumi Sunday Storm csapatás

szroli
Válasz lecso10 kommentjére
2019. jún. 16. 13:57

Sok sikert a versenyen.
Persze minden Magyarnak akik indulnak rajta.

lecso10
2019. jún. 16. 16:02

Én jövök, már megvan a jegy. :) Csak az a para, hogy holnap meló. Egyszer belefér a kevés alvás ha továbbjutnék. :D

Szerencsére meglett 2 szatelitből a ticket, ez jó jel mindenesetre. :) Fel is emeltetem a kifizetési limitemet, biztos ami biztos. :D

Akkor eddig csak két fős a kommandó. Reméljük nem nekünk kettőnknek kell megvívni az orosz és brazil mentalista tömegekkel.

hvitya1
2019. jún. 16. 16:10

Szerencsére meglett 2 szatelitből a ticket, ez jó jel mindenesetre. :) Fel is emeltetem a kifizetési limitemet, biztos ami biztos. :D

Akkor eddig csak két fős a kommandó. Reméljük nem nekünk kettőnknek kell megvívni az orosz és brazil mentalista tömegekkel.

En is nevezek ra, bar nem tudom minek.. :D
Sok szerencset nekunk!

lecso10
2019. jún. 16. 16:23

En is nevezek ra, bar nem tudom minek.. :D
Sok szerencset nekunk!

Helyes. Ilyen emberekre van szüksége a hazai pókertársadalomnak, akik nem ilyednek meg a feladattól. ;)

szroli
2019. jún. 16. 19:32

Én még mindig vakaródzóm,hogy játszak-e. Ha nem indulok rajta sok sikert kívánok nektek.

szroli
2019. jún. 16. 19:35

Á már most mindjárt 50000 regisztráció van. Ez nagyon hosszú játék lesz.

lecso10
Válasz szroli kommentjére
2019. jún. 16. 19:37

Á már most mindjárt 50000 regisztráció van. Ez nagyon hosszú játék lesz.

Hajnal 3-ig tart az első nap.

lecso10
2019. jún. 16. 19:53

Ki milyen stratégiával támad? Én gyors triplázással tervezem a kezdést, majd ritkuló ütemű párszáz Bb-s duplázásokkal a folytatást. Amint megfelelő stackmérettel rendelkezem, folyamatos ilyesztgetésekkel tartom nyomás alatt a feszes orosz és brazil ellenfeleket.

rockett
2019. jún. 16. 20:04

Ki milyen stratégiával támad? Én gyors triplázással tervezem a kezdést, majd ritkuló ütemű párszáz Bb-s duplázásokkal a folytatást. Amint megfelelő stackmérettel rendelkezem, folyamatos ilyesztgetésekkel tartom nyomás alatt a feszes orosz és brazil ellenfeleket.

Én gyorsan tiltre rakattam magam más versenyeken, hogy ettől jó agresszív legyen a játékom.

EUBANK
Válasz rockett kommentjére
2019. jún. 16. 20:06

Inkább a Sunday Gladiator, ott kevesebb a nevezés, több esély van az ITM-re. Ez már inkább bingo mint poker:-)

Élő ügyfélszolgálat