Képtelen vagyok heads up-ot nyerni
Negyedik alkalommal fordul elő, hogy több ezer euró garantált tornán elbukom a heads up-ot. Egyszer kiblöfföltem magam, de a többi alkalommal nem értem miért nem sikerült behúzni a versenyeket. Ennyire gyenge lennék heads up-ban?
Pedig képben vagyok a lapok felértékelődésében, abban is hogy sokat kell emelni a nagyvakra. Milyen tanácsot tudtok még adni végjátékra?
Legutóbb vasárnap 6000€ garantáltról a következő partiban sikerült kiesni.
Nincs handhistory, de azért emlékszem mi történt:
Én: ~ 600.000 JcTc / button
Ellen: ~ 700.000 Ac8c / nagyvak
vakok 5k-10k
Én: raise 27.500
ellen: call
Flop: Js 7c Qc
ellen: check
Én: bet ~35.000
ellen: reraise ~90.000
-itt sokat gondolkoztam, esetleg gyenge dáma miatt, de végül ALL IN mentem.
esett a flush.
Nem hiszem, hogy valamit nagyon elrontottam volna, de várom az esetleges észrevételeket.
Köszi.
nem értek a hu-hoz. de egy belinkelt hand alapján mindenképp irreális, hogy bárki megmondja, min kell változtatnod hosszútávon. annak se kéne túlzott jelentőséget tulajdonítani, hogy négy hu-ból egyet sem tudtál behúzni.
Negyedik alkalommal fordul elő, hogy több ezer euró garantált tornán elbukom a heads up-ot. Egyszer kiblöfföltem magam, de a többi alkalommal nem értem miért nem sikerült behúzni a versenyeket. Ennyire gyenge lennék heads up-ban?
Pedig képben vagyok a lapok felértékelődésében, abban is hogy sokat kell emelni a nagyvakra. Milyen tanácsot tudtok még adni végjátékra?
Legutóbb vasárnap 6000€ garantáltról a következő partiban sikerült kiesni.
Nincs handhistory, de azért emlékszem mi történt:
Én: ~ 600.000 JcTc / button
Ellen: ~ 700.000 Ac8c / nagyvak
vakok 5k-10k
Én: raise 27.500
Flop: Js 7c Qc
ellen: check
Én: bet ~35.000
ellen: reraise ~90.000
-itt sokat gondolkoztam, esetleg gyenge dáma miatt, de végül ALL IN mentem.
esett a flush.
Nem hiszem, hogy valamit nagyon elrontottam volna, de várom az esetleges észrevételeket.
Köszi.
4 HU -nál többről van szó, csak 4 volt ami pénzben is komolyabb veszteséget jelentett. Legalábbis nekem.
A readről annyit, hogy nem vagyok benne valami nagy ász. Sharkscope-ot használok FT-n. A srác -2500€ - ROI. Nem tartottam tőle.