Egy másik kéz kicsit korábbról. 26an voltunk még versenybe. Átlag 25k. Közepes párokat hogy érdemes megjátszani? pár bb emelés, vagy pre AI ?
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
8 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$0.10+$0.00
Stacks:
UTG aasn (15k)
UTG+1 bmj04 (31k)
MP1 tiko131 (25k)
MP2 Maxman1011 (23k)
CO Darkpiercin8 (47k)
BTN Ozerovskiy (2.2k)
SB ochmonek82 (32k)
BB bonzo EG (33k)
Blinds: 1.3k/2.5k Ante 250
Pre-Flop: (5.8k, 8 players) tiko131 is MP1 :9d: :9c:
2 folds, tiko131 raises to 5k, 5 folds
Final Pot: 11k
tiko131 wins 11k (net +5.5k)
Bocs, nem olvastam el a szöveget..fold.
Alattam 2olyan ember is volt aki egy Nagyvaknál már AI lenne, és mielőtt döntöttem gyorsba megnéztem a másik 2 asztalt, hol vannak a vakokhoz képest.
Az egyik a kövi körben lett volna BB, szval gondoltam várok. A másoik 2 körön belül. dobtam és előbbi a kövi körben ki is esett :)
Egy másik kéz kicsit korábbról. 26an voltunk még versenybe. Átlag 25k. Közepes párokat hogy érdemes megjátszani? pár bb emelés, vagy pre AI ?
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
8 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$0.10+$0.00
Stacks:
UTG aasn (15k)
UTG+1 bmj04 (31k)
MP1 tiko131 (25k)
MP2 Maxman1011 (23k)
CO Darkpiercin8 (47k)
BTN Ozerovskiy (2.2k)
SB ochmonek82 (32k)
BB bonzo EG (33k)
Blinds: 1.3k/2.5k Ante 250
Pre-Flop: (5.8k, 8 players) tiko131 is MP1 :9d: :9c:
2 folds, tiko131 raises to 5k, 5 folds
Final Pot: 11k
tiko131 wins 11k (net +5.5k)
Véletlenül se vedd ekézésnek, mert teljesen jó, hogy legalább kérdezel. De szerintem vegyél egy alap tourney stratégia könyvet (én nagyon szeretem a Winning Poker Tournaments one Hand at Time I-II). A kérdéseid ugyanis azt mutatják, hogy nagyon rád férne. Pl. nem limpelünk pár BB-nél. Nem raise fold 20BB alatt, másfeles effektív stack to potnál nem slowplayezünk setet (bár azt szinte soha mikrón) etc.
Nem veszem annak, sőt inkább köszönöm a tanácsot. Mindjárt utána is nézek a könyveknek :)
Véletlenül se vedd ekézésnek, mert teljesen jó, hogy legalább kérdezel. De szerintem vegyél egy alap tourney stratégia könyvet (én nagyon szeretem a Winning Poker Tournaments one Hand at Time I-II). A kérdéseid ugyanis azt mutatják, hogy nagyon rád férne. Pl. nem limpelünk pár BB-nél. Nem raise fold 20BB alatt, másfeles effektív stack to potnál nem slowplayezünk setet (bár azt szinte soha mikrón) etc.
Reendben köszönöm :)
push/fold ami játszik, ebben a partiban inkább az utóbbi