FlössösMadrid
Válasz lecso10 kommentjére
2012. dec. 31. 22:37

Kiülni az Ft-t/Ász párt

PokerEdge
Válasz FlössösMadrid kommentjére
2013. jan. 9. 5:32

Az alábbi két MTT-kel kapcsolatos (talán evidens) kérdésekben vennék szívesen egy-két jó tanácsot:

-(A TCOOP kapcsán jutott eszembe). A bankrollnak mekkora részét, százalékát érdemes általában (folyamatosan) a szatelitekre fordítani? (Ugye annak a reményében, hogy néhányszor azért jó lenne nagyobb nevezésű tornákon is játszani).

-Az MTT tornákra való kései nevezést mennyire javasoljátok? Gondolok itt arra, hogy befojásolja-e a teljesítményt, tehát mennyire van köze (hülyén fogalmazva) az
EV-hez? Vagyis érdemes arra törekedni, hogy egy versenyt az elejétől kezdve toljak?

Centi17
Válasz Sziki kommentjére
2013. jan. 16. 17:03

Múltkor itt vmelyik topicban találtam egy linket (most nem találom és böngészőm előzményeiben sem lelem) MTT játékosok statisztikáiról és nem az OPR és nem is a shakscope volt. Mi lehet még ilyen statisztikai oldal, ahol a múltkor járhattam és én ökör nem mentettem el? Köszi előre is.

rockett
Válasz Centi17 kommentjére
2013. jan. 16. 17:24

Múltkor itt vmelyik topicban találtam egy linket (most nem találom és böngészőm előzményeiben sem lelem) MTT játékosok statisztikáiról és nem az OPR és nem is a shakscope volt. Mi lehet még ilyen statisztikai oldal, ahol a múltkor járhattam és én ökör nem mentettem el? Köszi előre is.

pocketfives esetleg pokerprolabs

lecso10
Válasz PokerEdge kommentjére
2013. jan. 16. 17:33

Az alábbi két MTT-kel kapcsolatos (talán evidens) kérdésekben vennék szívesen egy-két jó tanácsot:

-(A TCOOP kapcsán jutott eszembe). A bankrollnak mekkora részét, százalékát érdemes általában (folyamatosan) a szatelitekre fordítani? (Ugye annak a reményében, hogy néhányszor azért jó lenne nagyobb nevezésű tornákon is játszani).

-Az MTT tornákra való kései nevezést mennyire javasoljátok? Gondolok itt arra, hogy befojásolja-e a teljesítményt, tehát mennyire van köze (hülyén fogalmazva) az
EV-hez? Vagyis érdemes arra törekedni, hogy egy versenyt az elejétől kezdve toljak?

A kései nevezésen sokat agyaltam már én is,és azt vettem észre,h nem kell a legelején beszállni, de a legvégén, meg már túl késő. A 120 perces eltolt nevezést meg nem is értem, bár el tudom képzelni,h hiper agresszív arcok így tolják. Az első 2 vakszintet simán ki lehet hagyni, sztem csak előnye van. A verseny elején sok az idióta, pont ezért sokszor legyorsulnak A4o stb lapokkal. Meg ugye az ember már az elején is próbál maszekolni, de gyakran ez azzal jár,h fél óra után a 3000 induló stacked leesett 2000 alá akár.

torzon
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 16. 18:55

A verseny elején sok az idióta, pont ezért sokszor legyorsulnak A4o stb lapokkal.

Szerintem meg egész jó arány ha van 70%od ilyen A4o-k ellen a duplára...

redoubtable
Válasz PokerEdge kommentjére
2013. jan. 16. 19:01

Szatos dolgokról Aptok mondott pár szót nemrég valamelyik videóban ha jól emlékszem. Belabacsi elég rég óta későn nevez a nagy major tornákra. Ennek az oka, több mint valószínű hogy az, hogy ne keljen deepen játszania.

jabyga
Válasz Sziki kommentjére
2013. jan. 18. 2:12

6max cg esetén minimum mekkora mintát érdemes berakni (statokat/grafot), ami alapján már megmondható, hogy jó-e az irány?

Maxxxika
Válasz Sziki kommentjére
2013. jan. 18. 2:21

tippelni ér pontokért?
minimum 50k?

jabyga
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. jan. 18. 2:38

tippelni ér pontokért?
minimum 50k?

Ezt az én kérdésemre írtad?

Élő ügyfélszolgálat