Kiakadtam (11/176 hely, 10 fizet, buyin: 30 dollár)
https://www.nextpoker.com/Tmp/ViewTournament/tabid/130/tid/29867776/Default.aspx?Lang=en
23000 zsetonom volt, amikor az átlag 6000 lehetett. Innentől kezdve partit nem nyertem, bal oldali játékos egy calling station (mindig javult).
Mivel érdemeltem ezt ki?
egy pl.: J7s-el emelek cutoff-ból kőszikla előélettel 800-as BB-nál. JTo-val adja. Végig check, az asztal AJxxx természetesen nem nyerek. Utána mindig ez volt, ha emeltem call-olt és dominált vagy egyszerűen nem javultam...
Legjobb lapom ATo Button-ból. Amíg hozzám ért a licit volt egy raise és 2 allin...
Sajnos vannak ilyen napok. Pihenj egyet, s holnap újjult erővel visszavágsz nekik. Hosszú lesz az év, ne aggódj, jönnek majd az eredmények. ;)
Azért volt újévi öröm is :)
Újév napján kicsit fáradtan és másnaposan, de hatalmas kedvvel: Royale Hard 1-2. hely! Már el is felejtettem :)))))
Ja, kérem... :)
Azért az nem semmi! Hatalmas grat! Mennyi induló volt?
31 induló volt, és a legszebb hogy egyszer se kellett mákolnom, jól kijött a lépés... Volt egy érdekes parti:
Nálam 9s7c BB helyén. Mindenki dob, SB(jó, feszes-agresszív) egészít (400/800, nálam kb. 22e, SB-nél hasonló mennyiség) én check.
Flop: 8c6s2c
SB bet 800 én Raise 2000 SB call
Turn 10s
SB check, én bet 4000 ő call
River: Ks
én bet 3500 ő hosszas gondolkodás után call
Ami érdekes volt az az hogy iszonyat ideges lett, valószínűleg marha jó lapja volt, a szünetben talán szettet emlegetett, de nem vagyok benne biztos. Az is lehet hogy treffre várt és a király segített neki? Ötlet?
Nem lehet, hogy a flop 6s2s-e közül vmelyik c (treff) volt? Mert így kicsit nem értem.. :)
Nem lehet, hogy a flop 6s2s-e közül vmelyik c (treff) volt? Mert így kicsit nem értem.. :)
Lehet, hogy setje volt, a flopon nem akart kiűzni a partiból, utána meg a szín miatt check/call-t játszott - turn-ön a duplázásban , riveren a csodában bízva... :)
De az is lehet, hogy slowpléjelt KK-ja volt. És a riveren ezért nem tudta elengedni. De lehetett, hogy KT, K8 kombináció valamelyike is...
Szóval nem volt szín, csak a riveren. Így szűkül a kör, de mire is?