Eddig katasztrofális a mai session :S
Ösztönzésképp hoztam létre a topikot, hogy akkor is csináljam, ha nem megy vagy ha nagyon szalad :) Eddig bevált, lehet rendszert kellene belőle csinálnom :)
Ty!
Ilyen: weaktight | Hand | TT - $50/$100 No Limit Holdem
és ehhez hasonlók mennek ma egész nap :S
Az biztos,h egy darabbal sem játszok többet, mint kellene :S
Hát sok kedvem nincs írni, a mai nap után!
Meglett a 800db! A grafikon magáért beszél! Valahogy nincs túl jó kedvem...
amúgy elég röhej ez az egész mtsng a ps-en, nagy rulett az egész. van a 45ösön a davibocce nevű playa/bot, októberben lejátszott 7k-t (plusz 3k 180ast, ezért irom h bot) 14 v 13%os roival, novban eddig vmi 4k-t, viszont azt csak 7!!!%os roival.
amúgy elég röhej ez az egész mtsng a ps-en, nagy rulett az egész. van a 45ösön a davibocce nevű playa/bot, októberben lejátszott 7k-t (plusz 3k 180ast, ezért irom h bot) 14 v 13%os roival, novban eddig vmi 4k-t, viszont azt csak 7!!!%os roival.
egyébként gondolkoztam, h szóljak ps-nek, h nézzenek rá a csávóra, mert egy hónapban 10k mtsng-t kb lehetetlen letolni. ha bot, akkor viszont a timingja randomizálva van, néha még sitoutra is kerul idotullepés miatt. lehet, h többen játszanak egy accról. de h miért?:) supernova elit-et igy is keptelenseg elérni.
Összesítés!
4 nap játék alatt többnyire elégedett voltam azzal amit csináltam. Átlagban több asztalon játszottam, mint szoktam. Ebből adódott, h néha sit out-ra kerültem (nem vészes, egyszer-egyszer fordult elő). Úgy érzem sikerült kezelnem a dolgokat. Kimerítő volt, de végig tudtam koncentrálni. Az 1-3 napra tényleg semmi panaszom nem lehet. Szaladt is a szekér és a játékot is élveztem. A 2. nap kicsi mínusz lett, de ott sem csak rajtam múlt.
A legnagyobb problémát a 4. nap okozza, ezt úgy érzem át kell néznem tüzetesen. Játék közben nem éreztem/gondoltam azt hogy magamhoz képest sok hibát követtem el (nem játszok tökéletesen, vannak hibáim). Vannak ilyen napok, amikor semmi nem jön be, de ez már majdnem hogy fájt :) Pedig még az asztalszámot is csökkentettem, hogy jobban tudjak figyelni egyes szitukban, de ez sem segített.
Egyrészt a mínuszos sessionök során is csak kicsivel szokott elmaradni az ITM %-om a pluszoshoz képest. Többnyire a helyezések rosszabbak. Tegnap valami katasztrofálisan alacsony volt. A 162db-ból 2-őt sikerült megnyerni, ami hát nem túl sok, az utolsó 2-őt, és sajnos azok is csak 7$-osok voltak.
Számokban így néz ki a 4 nap:
7$ - 470 db (- 178,67$; ROI: -5,4%)
15$ -281 db (318$; ROI: 7,5%)
30$ - 49 db (278,16$; ROI: 18,9%)
800db: +417,49$; ROI: 4,7%
Ez így elég furán néz ki, hogy elvileg a leggyengébb mezőnyben még buktam is. :)
A 4 nap alatt közel 41órát pókereztem és ezalatt 4026,74 VPP-t sikerült gyűjtenem!
Mai nap pihi! Legalábbis póker terén, na jó lehet este lesz egy kis élő cg.
Most meg megyek és futok még egy pár km-t :)
Azt érdemes még rólam tudni, hogy soha nem szerettem futni (a foci az más, ott meg tudtam halni :) ), de mióta futópadon teszem, valahogy jobban megy :)
Szeretem számokban látni az eredményét annak, amit csinálok.
Holnap megyünk Bécsbe! Jó lenne ott is alkotni valamit :)
GL! Köszi a biztatást és a figyelmet!
egyébként gondolkoztam, h szóljak ps-nek, h nézzenek rá a csávóra, mert egy hónapban 10k mtsng-t kb lehetetlen letolni. ha bot, akkor viszont a timingja randomizálva van, néha még sitoutra is kerul idotullepés miatt. lehet, h többen játszanak egy accról. de h miért?:) supernova elit-et igy is keptelenseg elérni.
Nem semmi grat....