Az emelés mértéke sem tetszett. Ha tudtad hogy visszatolja any-two-val akkor miért nem allin, hiszen a terved szemlátomást az volt, hogy megadod úgy is. Legalább nem neked kell gondolkodni. (mondjuk most úgy sem gondolkodott volna)
Ahogy néztem érdemesebb lett volna várni két handet, és facebabera meg eyedrinkkre rátolni any two-val, nekik a 30K zseton jobban fájna. Meg a button steal az mindíg átlátszóbb...
Hi!
+1 civil
Ne rám hallgass, ha sikeres MTT játékos vagy, mert én SNGt játszom (ja és 5-10 USDn).
A 20bb-d azért az ante miatt inkább csak M12 tehát agresszorkodni kell.
ceewyl: Azért mondtam az allint, mert hiberagresszív a csóka, és restealt játszik mindennel, ráadásul már az emelés előtt eldöntötte, hogy úgyis addni fogja, azaz akkor már maximalizáljuk az FE-t. Olyan fenemód blöfföt indukálni nem akarunk, mert még egy 78s ellen is csak olyan 60 %kunk van, a legjobban annak örülnénk ha visítva dobná.
Szóval összefoglalva, szerintem normál ellen ellen 4bb emelés, ha visszatolja kikéred a böcsület okán az időt majd dobod, jelen esetben meg shove. A közepes emelés majd a visszeemelés megadása nekem a legrosszabbnak tűnik.
szerintem teljesen jól játszottad meg a read alapján,egyszerűen itt volt a duplázás lehetősége,meg kellett játszani sztem.más kérdés hogy most jól össze is jött.