Póker Fórum Archívum > Multi table > léteznek-e MTT prók?

BaLa
Válasz ceewyl kommentjére
2009. júl. 3. 14:59

Ezt ennyi erővel egy SnG játékos is elmondhatja (kisebb ingadozás, kevesebb gondolkozás, elég pénz). :)

Ja, ha szigorúan a megélhetést nézzük, akkor sng > mtt. :) Csak az meg annyira monoton..., az mtt legalább izgalmas. :)

ceewyl
Válasz BaLa kommentjére
2009. júl. 3. 15:08

Ja, ha szigorúan a megélhetést nézzük, akkor sng > mtt. :) Csak az meg annyira monoton..., az mtt legalább izgalmas. :)

Ez vitathatatlan, de még mindig jobb, mint egy "normál" munkahely. :)

Overcome85
Válasz ceewyl kommentjére
2009. júl. 3. 16:55

Az MTT valóban jó szórakozás és izgalmas viszont nagyobb a szórás.Sztem az a jó ha kiegészítésnek játszuk ill h, egy kis változatosságot vigyünk a mindennapokba.

A FR SNG valóban monoton és robot játék low-tól egészen a mid stakes-ig viszont egész kellemes profitot dudunk vele elérni kevesebb pénz befektetésével ha tudunk legalább 9 asztalon játszani/megj.:nem nehéz:)/.

A cash game pedig sztem a legnehezebb de pont ezért a legjövedelmezőbb pénzforrás egy képzett játékosnak.

Az pedig ,h ki mit szeret,akar játszani csakis a képességein ill kedvén múlik.

A póker bármely alfajával lehet szépen keresni ha az ember szereti és jól is csinálja.

atish81
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. júl. 3. 18:37

a topic címét csak figyelemfelkeltésnek szántam. nyilván én sem gondoltam komolyan. (elnézést)
a nagy (sőt az akármilyen) élő versenyeket roppant -EV-snek gondolom. de persze beutaznám szivesen én is a világot a cicámmal :)
minden esetre érdekes, hogy olyan, korábban nyerő játékos mint a cikk írója vissza kellett menjen dolgozni, mert felélte a BR-ját.
vagy éppen breeth, aki idén eddig majdnem annyi tornát játszott a PS-en mint tavaly egész évben, és -19%on van a roija. (wtf???) 2008-ban meg +228% volt...

Élő ügyfélszolgálat