Mi a hosszútáv MTT-n?
Nem nagyon találtam hasonló témát, ezért nyitottam ezt a topikot.
Az alábbi dolgok érdekelnek, nagyon az MTT-kel kapcsolatban, talán a szakemberek tudnak majd segyteni :)
1. Hány MTT után lehet következtetéseket levonni? (Cash gameben mondjuk 100K leosztás,)
2. Mi számít jó ROI%-nak? 100%+ teljesíthető hosszútávon?
3. Mekkora lehet az ingadozás? Mekkora bankroll szükséges? (100 BI-t hallottam)
4. Egy MTT játékos nyereményét, össze lehet e hasonlítani egy cg játékosával? pl. NL100-as játékos órabére minek felel meg? (50,100,200$??)
5. Mi kell ahhoz, hogy vki jó MTT játékos legyen? (egy jó adag szerencsét kivéve perszeÖ
Sorry ha nagyon triviális kérdések, de szeretnék többet megtudni az MTT-k világáról. Ugyanis számomra összehasonlíthatatlan a cg-vel. A cg ugye sokkal deepebb,nehezebb döntések stb.
MTT-n csak szorongok, 20-30 BB-vel (jó esetben) nem igazán tudok mit kezdeni, ha tight vagyok bedarálnak a vakok, ha lose, akkor az első kiesők között távozom :)
üdv.
egy olyan játékos, aki soha nem érti mi kell ahhoz, hogy vki versenyt nyerjen :D
5. Mi kell ahhoz, hogy vki jó MTT játékos legyen? (egy jó adag szerencsét kivéve perszeÖ
Sorry ha nagyon triviális kérdések, de szeretnék többet megtudni az MTT-k világáról. Ugyanis számomra összehasonlíthatatlan a cg-vel. A cg ugye sokkal deepebb,nehezebb döntések stb.
Nem nagyon találtam hasonló témát, ezért nyitottam ezt a topikot.
Az alábbi dolgok érdekelnek, nagyon az MTT-kel kapcsolatban, talán a szakemberek tudnak majd segyteni :)
1. Hány MTT után lehet következtetéseket levonni? (Cash gameben mondjuk 100K leosztás,)
2. Mi számít jó ROI%-nak? 100%+ teljesíthető hosszútávon?
3. Mekkora lehet az ingadozás? Mekkora bankroll szükséges? (100 BI-t hallottam)
4. Egy MTT játékos nyereményét, össze lehet e hasonlítani egy cg játékosával? pl. NL100-as játékos órabére minek felel meg? (50,100,200$??)
MTT-n csak szorongok, 20-30 BB-vel (jó esetben) nem igazán tudok mit kezdeni, ha tight vagyok bedarálnak a vakok, ha lose, akkor az első kiesők között távozom :)
üdv.
egy olyan játékos, aki soha nem érti mi kell ahhoz, hogy vki versenyt nyerjen :D
A korai szakasszal nem szokott gond lenni, haladok a mezőnnyel av. alatt/körül, ha jó a lapjárás fölötte. Azonban elérkezik egy olyan szakasz, ahol hiába állok a mezőnye elején, hiszen ez is csak 30BB-t jelent. Nem érzek elég teret a játékra, egy 3bettel szinte elkötelezed magad a pot mellett. Ahogy wilddrew is írta, tökös legénynek kell lenni ebben a fázisban, de nekem nincs "szivem" restealelni pl. Axs-el, mondván nem azért küzdöttem órákat, hogy ezzel a pocsék lappal kiessek (pedig lehet ezt kéne:D).
Ez az 1-2 éves hosszútáv elég riasztó azért :)
CG-ben viszonylag szolid játékkal elég jó +-t össze lehet szedni azért, nem kell, hogy Gus Hansen legyen vki, hogy jó +os cg játékos legyen.
Ahogy wilddrew is írta, tökös legénynek kell lenni ebben a fázisban, de nekem nincs "szivem" restealelni pl. Axs-el, mondván nem azért küzdöttem órákat, hogy ezzel a pocsék lappal kiessek (pedig lehet ezt kéne:D).