Miami poker, 10-es torna
Kivancsi vagyok a velemenyekre, a lenti hand-et, egy 10+2-es tornan jatszottam.
Korai fazis, vakok 150-300, atlagstack 32.000 (deep stack torna).
Nalam 25.000.
Kisvakban ulok, AQs.
Dobas dealer-ig, aki emel 1000-ig.
Megadom, es a nagyvak is.
Flop A 4 6 (ha jol emlekszem a kicsikre, szerepuk nem nagyon volt, nincs lent 2 szin)
En check, nagyvak emel 1500-ig.
Dealer emel 6000-ig.
Dealer-rol az az erzesem, hogy feszes, de amikor mar belekerult egy nagyobb potba, akkor aggresszivan tolja, es nem csak a nuts-ot (lattam egy ket mutatasat, es ugyan parja volt, de a boardon volt overcard, es ugy is tolta kimeletlenul).
En emelek 12.000-ig (check-raise-nel gondoltam a min-raise is nagy erot jelent, plusz a stack-em tobb, mint fele bent van, jelzem, hogy nem fogok dobni).
Dealer hosszu gondolkodas utan all-in (tobbje van).
Ki mit csinalna: call, fold?
Erdekelne a flop elotti jatek is.
En emelek 12.000-ig (check-raise-nel gondoltam a min-raise is nagy erot jelent, plusz a stack-em tobb, mint fele bent van, jelzem, hogy nem fogok dobni).
kisrapi:+1.
pre 3 bet, ha rádtolja fold, ha call, flopon bet oop és valszeg adni kell az allinjét az odds miatt.
Így ahogy te játszottad pre, postflop eldobom ezen akciók után és nem csekkrézelek 2 ember ellen. Most már call ugye az odds miatt, de verve vagy sztem. Ugye BB is belenyit egy A-os flopba, nála tuti az van, erre visszaemel D, majd téged allin tesz a csekkrézed után... szóval nem igazán látok lapot amit verünk, hacsak nem totális idióta és eltévedt vhol a partiban.
Koszi a hozzaszolasokat.
Szerintem sem jatszottam meg jol ezt a partyt, de az ellen korabbi mutatasaira, es akcioira hagyatkoztam... Hero call.
Mutat AQo.
Elfeleztuk a pot-ot... Orultem. :)
és hogy végeztél a versenyen?
majd szólj ha újra mész, mert én havonta egyszer elmegyek erre a versenyre és ha esetleg úgy hozza a sors, találkozhatunk.
és hogy végeztél a versenyen?
majd szólj ha újra mész, mert én havonta egyszer elmegyek erre a versenyre és ha esetleg úgy hozza a sors, találkozhatunk.
Az BB bet majd Dealer raise után dobnék a flopon.
Milyen erős egy ilyen versenyen a mezőny. Már tudnak is játszani, vagy csak azt tudják, hogy létezik olyan hogy c-bet, és hogy sokat kell dobni?
Milyen erős egy ilyen versenyen a mezőny. Már tudnak is játszani, vagy csak azt tudják, hogy létezik olyan hogy c-bet, és hogy sokat kell dobni?