Milyen könyvet olvasson egy kezdő MTT-s?
CG játékosként a jövőben néha MTT-ket is be szeretnék iktatni a póker programom színesítése céljából. Hogyan lehetne valami alap műveltséget felszedni a témában, lényegében teljesen kezdő vagyok. Milyen könyvet javasoltok, a Harrington féle Versenystratégia elég lesz alapnak, vagy van jobb választás? A Bond18 anyag mennyire hasznos egy kezdő számára? Köszönöm!
CG játékosként a jövőben néha MTT-ket is be szeretnék iktatni a póker programom színesítése céljából. Hogyan lehetne valami alap műveltséget felszedni a témában, lényegében teljesen kezdő vagyok. Milyen könyvet javasoltok, a Harrington féle Versenystratégia elég lesz alapnak, vagy van jobb választás? A Bond18 anyag mennyire hasznos egy kezdő számára? Köszönöm!
És nekem van is eladó versenystratégia 1-2 ha érdekel.
Harrington 1-2-3 tényleg jó alapnak, Bond cikkeit is olvasd el mindenképpen, valamint letölthető Lee Nelson Pokerezzünk c. írása, azt is nagyon ajánlom, a Harringtonnál kicsit agresszívebb stílust javasol, és úgy is ír, így összehasonlításként is jobb. Sztem ha ezeket elolvasod/tanulmányozod, akkor ez már több, mint elég kezdésnek, pláne úgy, ha a cg-t már nyomod egy ideje.