Miért nem tetted?
Bizony-bizony. Sok olyan papír érkezhet turnre, ami megöli az akciót, a kassza pedig már óriási.
Ekkora raise c bet tudatában tapsikolnék örömömben miközben ráborítom az összes zsetonom. Itt max csapdázási szándékkal játszanék callt, de nem QQ-val.
2600/26-főnél. Ellenfél Mongol, ő a CL, 69 hand alapján 33/26 3bet:3% Fold to 3bet 67%, Cbetre nem dobott még, flopon 5-ből 4-szer megrézelte a cbetet. 78% At to Steal, 86% Cbet. Nagyon szereti a királyokat és ászokat.
OPENYAGAMI Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
No Limit Texas Hold'em Hand, 4000/8000, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Nagyon gondolkodtam,h flopon rátolom.
Sziasztok!
5$-os 2000$ garantált verseny. Top 20-ban voltam.
Az ellenfél 35/26/7,1 31db hand alapján.
Be kellett volna tolni pre vagy flopon? Mert a turnön már nagyon AK-ra tettem...
Poker Tools - Hand History, Hand Replayer, Hand Database & Hand Converter
Sziasztok!
Be kellett volna tolni pre vagy flopon? Mert a turnön már nagyon AK-ra tettem...
Szerintem ez pre sima all in. Ha csak 4 %-ban 3 betel gombon ( ami azért eléggé szűk range btn-n ), már flippelsz a JJ-val.
Pre beteszük nem leszünk gondba, a flop x-r is tetszene, így a turn elég érdekes
Sziasztok!
Sírok ezen a turn foldon, meg az egész lejátszáson. Ez komoly?
Kisebb MTT HU-ban.HUD nélkül játszottam. Szerintetek jó itt a push? A dobást akkor rossznak éreztem a megadást meg rosszabbnak. Hogy játszottátok volna?Mert utólag még soknak érzem mégis az allint 30 bb-vel.
Hero (A6 - Small Blind) loss - Hand Import - - submitted 03-11-2015 - Poker Hand Replays
Kisebb MTT HU-ban.HUD nélkül játszottam. Szerintetek jó itt a push? A dobást akkor rossznak éreztem a megadást meg rosszabbnak. Hogy játszottátok volna?Mert utólag még soknak érzem mégis az allint 30 bb-vel.
Hero (A6 - Small Blind) loss - Hand Import - - submitted 03-11-2015 - Poker Hand Replays