Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

lecso10
Válasz kertitorp kommentjére
2015. márc. 5. 13:57

Miért nem tetted?

Bizony-bizony. Sok olyan papír érkezhet turnre, ami megöli az akciót, a kassza pedig már óriási.

Ekkora raise c bet tudatában tapsikolnék örömömben miközben ráborítom az összes zsetonom. Itt max csapdázási szándékkal játszanék callt, de nem QQ-val.

Igen, ezt flop-on rá kellett volna durrantani. fakk

REZSO PRO 2
Válasz lecso10 kommentjére
2015. márc. 5. 14:37

2600/26-főnél. Ellenfél Mongol, ő a CL, 69 hand alapján 33/26 3bet:3% Fold to 3bet 67%, Cbetre nem dobott még, flopon 5-ből 4-szer megrézelte a cbetet. 78% At to Steal, 86% Cbet. Nagyon szereti a királyokat és ászokat.

OPENYAGAMI Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

No Limit Texas Hold'em Hand, 4000/8000, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Nagyon gondolkodtam,h flopon rátolom.

Flopon sima egybe tőőőő! Az ellenfél pedig :As::Jd:+ al beüti a fejét mert van két fölé lapja + sok van a kasszában és kiesni sem tud ezért call :D Turnön meg a jó játékát meg is jutalmazza a PS szokás szerint. :))

polevaulter
Válasz malacka001 kommentjére
2015. márc. 7. 16:14

Sziasztok!
5$-os 2000$ garantált verseny. Top 20-ban voltam.
Az ellenfél 35/26/7,1 31db hand alapján.
Be kellett volna tolni pre vagy flopon? Mert a turnön már nagyon AK-ra tettem...

Poker Tools - Hand History, Hand Replayer, Hand Database & Hand Converter

lecso10
Válasz polevaulter kommentjére
2015. márc. 7. 19:05

Sziasztok!
Be kellett volna tolni pre vagy flopon? Mert a turnön már nagyon AK-ra tettem...

Preflop ha rátoltad volna, akkor sokszor dobni fog, ezért így jó a call. Viszont flop-on én betelnék és mindenféleképp be kell varázsolni azt a maradék 20-on valahány bb-t. Ha felduplázod magad, akkor 50Bb körül érkezel top12-be, ami nem mindegy FT szempontjából.

kertitorp
2015. márc. 7. 21:00

Szerintem ez pre sima all in. Ha csak 4 %-ban 3 betel gombon ( ami azért eléggé szűk range btn-n ), már flippelsz a JJ-val.

Wildcatfish
2015. márc. 7. 21:05

Pre beteszük nem leszünk gondba, a flop x-r is tetszene, így a turn elég érdekes

van Gerwen
Válasz polevaulter kommentjére
2015. márc. 8. 20:03

Sziasztok!

Sírok ezen a turn foldon, meg az egész lejátszáson. Ez komoly?

polevaulter
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. márc. 9. 10:57

Sírok ezen a turn foldon, meg az egész lejátszáson. Ez komoly?

Ezek szerint ennyire egyértelmű. Most már én is látom. Kicsit túl óvatos voltam...
Köszi a véleményeket!

Fiatal
2015. márc. 11. 11:53

Kisebb MTT HU-ban.HUD nélkül játszottam. Szerintetek jó itt a push? A dobást akkor rossznak éreztem a megadást meg rosszabbnak. Hogy játszottátok volna?Mert utólag még soknak érzem mégis az allint 30 bb-vel.

Hero (A6 - Small Blind) loss - Hand Import - - submitted 03-11-2015 - Poker Hand Replays

kertitorp
Válasz Fiatal kommentjére
2015. márc. 11. 12:06

Kisebb MTT HU-ban.HUD nélkül játszottam. Szerintetek jó itt a push? A dobást akkor rossznak éreztem a megadást meg rosszabbnak. Hogy játszottátok volna?Mert utólag még soknak érzem mégis az allint 30 bb-vel.

Hero (A6 - Small Blind) loss - Hand Import - - submitted 03-11-2015 - Poker Hand Replays

Deepen lehet jó a call, de ebben a helyzetben jó a push. Ezen a flopon a kevésbé agró ellenfelek is játszhatnak ch/r-t rosszabb draw-val mint a tied, így az spr-t figyelembe véve, az all in lesz a legjobb move.

Élő ügyfélszolgálat