Ma elemzés, számolgatás után nem hagyott nyugodni és equilabba rangeztem kicsit:).
Szóval: Amivel szerintem overel: 88+, AJs+,AQo+
Durván 57 -43 neki. De 10-13 BB-t gondolom ilyen lappal vígan kell callozni , még ha ritkán flippelünk is?.
Értem, igen itt számitott volna egy értékes hud:-) mégegyszer köszi.
Egy FT 3 fős szituról kérném a véleményeteket.
Szóval 3-an voltunk: a CL 25 bb, Mad63 12bb és én 6bb
1. handbe kisvakból rátoltam K10o-al Madre és megadott Q9o-al. (board KTTxJ :))
2. Mad open pusholt (6bb) amit calloltam J10s-el nála KJo. Húzta.
3. utolsó handem A5s-al és 5BB vel rátoltam és callolt 63o-al. board 665AJ:)
Szóval a kérdésem, hogy szerintetek (szintén eredménytő függetlenül,nem panaszkodás) valahol hibáztam?Esetleg ellenfél?
Mert bár örülnék neki, ha minden ászos pushomra 63o-al callolna,de neccesnek érzem.Mert nash szerint benne van a call rangebe, de itt azért volt icm, plusz nem gondolhatta, hogy 63-nál szarabbal beteszem még, ha 5BB is.
Szóval érdekelne a véleményetek, meglátásotok.
Nincs itt semmi hiba. Két jófej gambler. Talán brazil...:-)
Egy FT 3 fős szituról kérném a véleményeteket.
Szóval 3-an voltunk: a CL 25 bb, Mad63 12bb és én 6bb
1. handbe kisvakból rátoltam K10o-al Madre és megadott Q9o-al. (board KTTxJ :))
2. Mad open pusholt (6bb) amit calloltam J10s-el nála KJo. Húzta.
3. utolsó handem A5s-al és 5BB vel rátoltam és callolt 63o-al. board 665AJ:)
Szóval a kérdésem, hogy szerintetek (szintén eredménytő függetlenül,nem panaszkodás) valahol hibáztam?Esetleg ellenfél?
Mert bár örülnék neki, ha minden ászos pushomra 63o-al callolna,de neccesnek érzem.Mert nash szerint benne van a call rangebe, de itt azért volt icm, plusz nem gondolhatta, hogy 63-nál szarabbal beteszem még, ha 5BB is.
Szóval érdekelne a véleményetek, meglátásotok.
kérdéses hand SM-on
Sziasztok!
Szeretném az mtt regek véleményét kérni az alábbi handről!
https://www.weaktight.com/r/5645d18dd3904314308b4ec1
A hand előtt kerültem új asztalra, az ellenfélről nem volt statom, a KJo ep nyitásom kicsit laza, inkább a postflop megjátszásomról szeretném kérni a véleményeket!
Köszi előre is!
river check/call lett volna megfelelő eléggé blöffszagú a megjátszás mind a te részedről mind az ő részéről szerintem azt gondolta hogy nincs semmid és eldobatta a lapodat
Sziasztok!
Szeretném az mtt regek véleményét kérni az alábbi handről!
https://www.weaktight.com/r/5645d18dd3904314308b4ec1
A hand előtt kerültem új asztalra, az ellenfélről nem volt statom, a KJo ep nyitásom kicsit laza, inkább a postflop megjátszásomról szeretném kérni a véleményeket!
Köszi előre is!
Alapesetben a standard megjátszásom nekem is a turn cbet, de direkt trükköztem, hogy ne tegyen J-ra, és nyilván a river betem már értékért ment. Abban nem látok logikát, hogy ha blöffre tesz akkor inkább miért nem hero calloz akár ász magassal, 22,33,44,77,99,TT-zel , 78s-sel, vagy rosszabb bubival. Egyetlen ráció az allin blöffjére a busted flushdraw, de sajna vagy nem sajna nem tudtam elhinni, hogy teljes stackjéért blöffbe fordítja. Sokkal inkább arra gondolnék, hogy slowplayelt 55, 66-ja van, illetve a 88-t is így játszaná meg, AJ még lehet, illetve slowplayelt AA és KK de azt inkább turnon nyitná, de nem feltétlenül, esetleg JJ-vel így játszik, de az elég ritka mert inkább 3betel pre, és azt amúgy is blokkolom. Ami még a call mellett szól, hogy eléggé alulreprezentált a handem.
Equilabbal elemezve egy ilyen ranget adtam meg neki, és itt a busted ász magas húzókat is bent hagytam, ha esetleg mégis blöffölne velük: KK+,JJ,88,66-55,AJs,AcQc,KcQc,KcJc,QcJc,AcTc,KcTc,QcTc,JcTc,Tc9c,AJo és ez ellen csak 25%-ot hozok. 29%-ot kéne.
Hát ezért is volt nehéz a döntés...
Ja, a river check/call pedig azért nem tetszik, mert értéket hagyok benne, ha check backel azokkal a lapokkal, amivel herocallozna...
Megálja a helyét a magyarázat?
(A hand: https://www.weaktight.com/r/5645d18dd3904314308b4ec1)
Nagyon nem látom at ezt a replayert, de sztem flop cbet az -ev a range Ellen. Szoval skipelnem es check foldolnek vagy check callolnek ilyen 910s q10s vagy valami ellen amit meg verek. Turnon valószínűleg lőnem tovább ha mar megadott, de a check is jo. Meg lehet kutyulni itt mind ket opció plus ev az tuti. Riveren nem látom h mi történt itt is 2 opció van a Bet vagy a check call. Ha o pusholt riveren az nagyon necces. Ahogy érzed? betolna-e szerinted blöffből vagy hívna e ekkorát ertekert? Bet meg mehet kicsit 1/4 pot Ax ellen vagy kicsi pp ellen ami mar nem hívna. De bele lehet baszni egy nagy betet is olykor. Igazság szerint sztem minden Bet size jo ha hívni akarsz.
na mostmár látom h Bet foldoltal. Az jo játék. Lehet h az 1/4 hívás kellett volna amit tanácsoltam. Sztem 88 lesz nála.