hát akkor inkább dobd el preflop. csak mert, ha szted csak AK,QQ,KK,AA- val 3 betel, akkor felesleges callolni annyiért is a 3 betet, mert csak a K,A-s flop jó neked, ahol szintén nem lehet eldönteni...ha meg ilyen flop jött, chk/call minden utcán, jobba nincs értelme beletolni, hátha szarabbal blöfföl, de ha ilyen tight, ahogy mondod, akkor nem kell callolni pre ak-val.
hát akkor inkább dobd el preflop. csak mert, ha szted csak AK,QQ,KK,AA- val 3 betel, akkor felesleges callolni annyiért is a 3 betet, mert csak a K,A-s flop jó neked, ahol szintén nem lehet eldönteni...ha meg ilyen flop jött, chk/call minden utcán, jobba nincs értelme beletolni, hátha szarabbal blöfföl, de ha ilyen tight, ahogy mondod, akkor nem kell callolni pre ak-val.
Egy általános kérdés: Szatelitekbe beleásta valaki magát komolyabban? Idegesítő, hogy fogalmam sincs, jól pusholok/callolok-e. Tudtok cikket/videót/bármit ajánlani?
Satok életrombolók, nem ér annyit. :D
Satok életrombolók, nem ér annyit. :D
a szatok az egyik legnagyobb ev-jű versenyek, ha képben vagy.
Ezzel azért erősen vitába szállnék, normális felfogással teljesen kiegyensúlyozottan lehet élni mellette. Pláne ha tourokról beszélünk, nekem ezerszer felbaszóbb lenne egy hucg, ahol pár másodperc alatt bebuksz egyetlen potba 300bb-t utánna kapsz egy aa-t beemelsz 3at és eldobja...de persze minden egyénfüggő, a satokról meg azért írtam, hogy életromboló, mert csak néha játszom és felbaszom magam rajtuk, de persze úgy teljesen más ha regularként grindolja az ember, akkor beleolvad teljesen a monotonitásba, ha néha nem jutsz be, meg lecsúszol stb.
ne röhögjetek ki,de totál tanácstalan vagyok...
vasárnapi 3r a ps-en
flop bet-nek nagyobbnak kellett volna lennie,inkább a többi utcára lennék kíváncsi
[pokerhandreplays]2606339[/pokerhandreplays]
flopon 2200körül emelnék, ha visszatolja eldöntheted, hogy nála van-e, ált callolnám amúgy. ha már így alakult call, és nézzünk egy turnt szvsz.
flopon 2200körül emelnék, ha visszatolja eldöntheted, hogy nála van-e, ált callolnám amúgy. ha már így alakult call, és nézzünk egy turnt szvsz.