Sziasztok
1: 180 fős sng, jó a fold? ha button dob simán allin in, de így?
weaktight | Hand | QAs - No Limit Holdem Tournament
2: Szerintem itt azt rontottam el, hogy már a floppon elárultam magamról, hogy
jobb lehet nálam.. ha visszahívok floppon és turnon bepakolom jobb lett volna?
Vagy turnon dobni kellett volna?
weaktight | Hand | A8o - No Limit Holdem Tournament
2. hand tökmindegy, ígyis-úgyis bekerül. Így talán jó volt a line, mert egy flopraise-re kisebb pp-ket eldob.
2. ha már bemegyünk, nagyobb raise pre
Live- Satelit! 5+1fo
Szervusztok!
Elég +EV-s Miami satelit az 50+5-ös DSFO-ra, 52 induló 10 garantált beülő
27-en játékban, számomra vadonatúj asztal; 1000/2000/200; átlag stack:70K; ÉN:120K MP:QQ; CL a balomon kb.160K
UTG limp; UTG+1 limp; ÉN emel 7000; CL insta 15000; körfold; ÉN:?
Előzmény/read: Még nem ültem ott, mikor kiejtett vkit, aki kb. azt monda:
"nem játszol mindíg monsterral; múltkor is A3-mal ejtetted ki az AK-mat, stb..."
Insta raise volt és/de amíg gondolkodtam, vagy 3x elmondta, hogy "all-in képes", beszélt, fészkelődött, de nem jó láttam, mert én a 10-en, ő az 1-en ült...
Szóval; hero:?
Szervusztok!
Elég +EV-s Miami satelit az 50+5-ös DSFO-ra, 52 induló 10 garantált beülő
27-en játékban, számomra vadonatúj asztal; 1000/2000/200; átlag stack:70K; ÉN:120K MP:QQ; CL a balomon kb.160K
UTG limp; UTG+1 limp; ÉN emel 7000; CL insta 15000; körfold; ÉN:?
"nem játszol mindíg monsterral; múltkor is A3-mal ejtetted ki az AK-mat, stb..."
Insta raise volt és/de amíg gondolkodtam, vagy 3x elmondta, hogy "all-in képes", beszélt, fészkelődött, de nem jó láttam, mert én a 10-en, ő az 1-en ült...
Szóval; hero:?
Insta raise volt és/de amíg gondolkodtam, vagy 3x elmondta, hogy "all-in képes", beszélt, fészkelődött, de nem jó láttam, mert én a 10-en, ő az 1-en
A szatelit mivolta miatt elsőre azért nem annyira egyértelmű az ai, de mivel még 27-en vagytok (azaz a top10 irdatlan messze) érdemes szerintem is bepakolni itt.
Insta allin. Nincs kérdés. :)
Köszi, bennem pre az a kérdés merült fel, hogy ha egy LAG 3bet ranget-adunk neli (TT+;AJs+;AQo+) az ellen elöl vagyunk, kb 55%, ám az all-in callolo range ellen ami (QQ+;AK) már viszont nagyon hátul kb 40%...
Úgy döntöttem, hogy csak call és flopon újraértékel, ami 8-as magas lett.
Hibából vagy csak hogy az erejét demonstrálja, kéz előtt all-int mondot. Ebben az esetben, neki vagy meg kell azt a hívást adni amit betelek vagy még foldolhat. Itt a helyzet nem változott, csak jobbal teszi be, ezzért check lett, míg a szintén semleges turn-ön check (blöfföt indukálva)/ all-in/call , nem gondolnám, hogy KK+val ennyire dobatni akarna és így már bőven elöl vagyok...
KK-t mutatot...
Ami foglalkoztat még, hogy ilyen, (számomra kérdéses) szituációban QQ-val tönkre megyünk-e egy 1,5*avrg stack-el egy 10garBI-es sateliten...?
na. tévedtem. úgylátszik level 4-es :)